Üzemeltető: Blogger.

Teszt | Maybelline Color Tattoo - Pink Gold

ct
A blogon bemutattam már előzőleg két másik kedvenc Color Tattomat is, az On and Bronze-t, és a Eternal silvert, épp itt volt az ideje, hogy beszéljünk egy kicsit a Pink Goldról is! A képek minősége miatt előre is elnézést kérek, legalább egy fél éve készültek, azóta várták a sorukat :)

DSC00069
Ahogyan az On and Bronze nevű testvérkéje, a Pink Gold is egy sokoldalúan kihasználható, gyönyörű szín. Ugyanolyan kellemesen krémes textúrával rendelkezik, habár a pigmentáltsága egy leheletnyivel gyengébb, mint a többi általam eddig próbált árnyalaté. Satírozáskor mintha veszítene picit a színéből és halványulna, azonban feltapogatva a szemhéjra és elsatírozva önmagában gyönyörűen néz ki, abszolút természetes a végeredmény. Ha még jobban ki szeretnénk használni, lehet belőle krémes bázist kreálni ha pakolunk rá por állagú szemfestéket (Pl a Catrice egyik hasonló színű szemhéjpúderét), amivel kicsit megdobhatjuk a tartósságot, vagy elsatírozni a mélyítővonalban egy középbarna árnyalatot, ha túl unalmasnak találjátok önmagában. Itt viszont nem állunk meg, ugyanis ha épp nincs a kezetek ügyében highlighter, ez a Color Tatto az arccsontra felütögetve gyönyörű fényt ad az orcáknak, vagy használhatjátok akár pirosítóként is, ha épp arra vágytok. A szemhéjon egyébként leginkább a kézzel feltapogatós módszer válik be, ugyanis a kéz melegére szelídül és könnyebben kezelhető lesz.
DSC00070
DSC01287

Tartósságát tekintve mondhatnám, hogy a "szokásos", ráncosodás és csíkosodás nélkül nálam 6-7 órát kibírt a szemhéjon akár alapként, akár szemhéjalappal alatta.

Összességében a Color Tattook még mindig remek és sokoldalúan kihasználható termékek, igazi klasszikusok, és bátran ajánlom őket nektek, ha még nem ismernétek!

Megtalálhatóak a drogériák polcain, vagy akár az Iparfümérián is (sajnos itt a taupe és a metallic pomegranate árnyalat még nincs meg), utóbbin 2.230 Ft-ba kerül.