Üzemeltető: Blogger.

Beszámoló| Lush sajtóreggeli karácsonyi termékekkel és hóemberekkel :)

DSC01032
Nemrég egy kedves meghívást kaptam az Árkád Lush üzletébe több bloggerrel egyetemben - a téma természetesen mi más is lehetett volna, mint a márka új, karácsonyi termékei. Vigyázat, rengeteg kép következik! :)
DSC01035
Ugyan nem karácsonyi újdonság, de pár hónapja lehet kapni a friss arcpakolásokat, annyira gusztán néznek ki :) Ha visszavisztek öt db kiürült nagy Lush tégelyt, választhattok egyet ingyen!
DSC01037
DSC01038
Soft Coeur masszázstömb
DSCN3470
Snowman Jelly fürdőzselé, kocsonyás és remegő állaga van, vicces és érdekes fürdőtárs, nem bírtam ki hogy ne tapizzam meg. :D A kép Nettié.
DSC01040
A szappanokhoz is érkezett jópár újdonság, pl a gyümölcspuncs illatú és iszonyatosan színes Baked Alaska, vagy a fűszeres-karamellás Yog Nog
DSC01046
DSC01050
Szonja, az üzletvezető épp a Holy Golightly fürdőgolyót mutatja be :)
DSC01054
Snow Fairy Sparkle masszázstömb, az egyik kedvencem. *.* Természetesen a tusfürdő is visszatér vele együtt, hurrá!

Egy kicsit meg kellett dolgoztatnunk a kezünket is, ugyanis az új Fun gyurmából hóembereket kellett kreálnunk és építenünk - az alapanyag adott volt, a sokoldalúan felhasználható Fun gyurma narancssárga-fehér-fekete színekben pompázik.
DSC01055
Ha jól emlékszem, ez Netti és Krémmániás Évi alkotása, a háttérben Anita pingvinjével :)
DSC01056
Ez a Sombreros hóember pedig az én művem. :D
DSC01059
Csoportkép :)

Elmenetel előtt kaptunk egy bőséges goodie baget minden földi jóval, úgyhogy a legtöbb karácsonyi-halloweeni fürdőgolyót és fürdőterméket a blogon is be fogom mutatni majd! :)

Nagyszerűen éreztem magam, és jó volt egy kicsit karácsonyi hangulatba kerülni, köszönöm szépen a Lush csapatának a meghívást! :)

Ha látni szeretnétek az összes karácsonyi újdonságot, a weboldalon megnézhetitek :)