Üzemeltető: Blogger.

Különleges illatú tusfürdők - Lush The Olive Branch, Dirty Springwash és Grass

DSC00707
Azt hiszem itt az ideje bevallanom, hogy tagadhatatlan tusfürdő-mániában szenvedek, én vagyok az a lány akinek a fürdőszobapolcán mindig legalább négy megtalálható.Kiderült, hogy a Lush nemcsak a karácsonyi illatú tusikban jeleskedik, hanem érdemes körülnézni az állandó szortimentes darabok között is.

DSC00709
Kezdjük a sort a legkevésbé kedvelttől felfelé haladva, így a legelső illatunk a Grass lesz. Búzafüvet tartalmaz, és a csomagolás szerint olyan az illata mintha meghemperegnél egy bála szalmában, vagy egy nyári reggelen végigsétálnál az erdőben. És ebben nincs semmi hazugság, tényleg ilyen illata van! Beleszagolva friss, harmatos fűillatot érzek, őszintén szólva még keresve sem találkoztam hasonló illatú tusfürdővel. Nagyon finom, viszont ez az illat abszolút nem az én világom, annak ellenére hogy nagyon frissítő vele zuhanyozni.

DSC00710
A Dirty Springwash is egy igazán különleges illat, ugyanis mentolos. Semmi mellékillat, csak a mentolt érezni tisztán. Annak ellenére, hogy azt hittem nem  fogom annyira szeretni, ez mégsem így lett, a fáradt, bágyadt reggeleken igazi felüdülés vele a zuhanyozás, felfrissít teljesen, és átjár az illat. A legjobb hatását azonban valószínűleg nyáron fejti ki, olyankor még jobban tud esni egy ilyen hűsítő, mentolos zuhany.

DSC00708
És jöjjön az abszolút kedvencem, az Olive Branch, aminek a személyében megtaláltam a tökéletes őszi-téli tusfürdőmet (Már ha marad belőle télre..:D). A tusfürdőben bergamott, olivaolaj és mandarin is van, ami egy tökéletes kombinációnak bizonyul! Ugyanis a végeredmény egy igazán isteni, narancsos-fűszeres jellegű mediterrán illat. Első szaglásra a kedvencem lett, és minden fürdésnél olyan, mintha egy igazi mediterrán, forró fürdőben csücsülnék, úgyhogy ennek a tusinak nem volt nehéz dolga - egyenes út vezetett a szívemhez. Használat előtt javasolt felrázni. Nagyon híg állaga van egyébként, sajnos emiatt gyorsan is fogy, viszont ha megfelelően össze van rázva, nagyon jól habzik. Ha kerestek egy őszi-téli kuckózós, forró hangulatot árasztó illatot, bátran javaslom! 

Egyik tusfürdő sem szárított, az illatukat még zuhanyzás után egy kicsivel is lehet érezni, viszont tartósan nem maradnak meg annyira a bőrön - a fürdőben viszont igen, még sokáig ott leng az illatuk.

A tusikat a Lush boltokban, vagy a webshopban tudjátok megvenni, grammonként eltérő árban, a 100 grammosok 1-2 ezer. Ft között mozognak, a 250 grammosok 3-4-5 között, az 500 grammosok pedig 7-8 ezer Ft között.

(A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)