Üzemeltető: Blogger.

Októberi kedvencek

DSC01110
Elég mozgalmas hónap volt az október, telis-tele sajtóeseménnyel, egyéb eseménnyel és a szülinapommal, ezért nem is csoda, hogy ilyen gyorsan elrepült. Az ehavi kedvencekben szinte csak sminktermékeket találni, ez most egy ilyen hónap volt :)
DSC01111
A Maybelline Master Shape szemöldökceruzája (teszt itt) és a Catrice szemöldökzseléje a két holy grail szemöldökre való termék a készletemben. Mindkettővel nagyon tartós az eredmény, a ceruzával pontosra és erősebbre tudom alkotni a szemöldököm, valamint imádom a waxos állagát, míg a Catrice darabjával természetesebbre. Utóbbi lassabban is fogy, előbbiből a képen látható már a második darab a birtokomban. Színben tökéletesen passzol mindkettő, nincs vöröses tónusa egyiknek sem.
DSC01113
Az Essence All about matt színtelen púderét még a nyár elején vettem, és túlzás nélkül állítom, hogy azóta csak ezt használom, pedig ott van még a Catrice színezett púdere is, amit az Essence beszerzése óta talán kétszer ha használtam.... A nagy szerelemnek meg is lett az eredménye, elértem a pan alját - ami azóta még nagyobbra tágult, az alul levő vékonyabb réteg púder sajnos hajlamos darabokra töredezni. Hosszan mattít, felvitelkor nem ad lisztes hatást. A szemem alatti korrektort is ezzel fixálom, illetve az egész arcomat is. Teszt itt.
DSC01115
A Maybelline Fit me korrektora Photoshop egy kis tégelyben (persze itthon nem kapható), előlépett a holy grail szem alatti korrektorommá. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem fotóztam be sértetlen állapotban, a neszesszeremben leamortizálódott róla minden felirat - ezért most vagy befotózom és tesztelem így, vagy beszerzek belőle még egyet, amit lefotózok. Nem ül be a ráncokba, icipicit sárgás, de a színe tökéletes.  Nagyon jól egységesíti a szem alatti bőrfelületet és a lilaságot is - egyébként a külföldi youtuberek nagy kedvence ez a korrektor, majdnem minden sminkkollekciós videóban megtalálható.
DSC01116
A Catrice Mauve your Lips rúzsáról egy szót sem vagyok hajlandó leírni, mert megköveztek (:D) imádatom tárgyát és kedvenc nude csodáját méltattam már eleget a róla szóló bejegyzésben itt. Iszonyatosan krémes, kellemes, és a tökéletes nude.
DSC01112
Ha ősz, akkor eljön az a pillanat amikor felveszek egy meleg, kötött belebújós pulcsit és azzal együtt beleburkolom magam Katy Perry Killer Queen illatába. Az egyik legkedvencebb őszi-téli illatom, olyan jól tud esni ebben az időben, mint egy bögre fahéjas-szilvás tea. Róla is volt már szó blogposztban itt.

Nektek mik voltak a kedvenceitek októberben?