Üzemeltető: Blogger.

Blogszülinapi nyereményjáték

Untitled
Mint azt tudjátok, szeptember 29-én volt két éves a Nail Polish Maniac Blog, és most itt az ideje ünnepelni! Idén, rendhagyó módon több nyereménnyel is készültem, és belecsempésztem egy kis izgalmat is a játékba. Lássuk is! :)

Mit nyerhettek?

Az idei nyereményjátéknak két szerencsés nyertese is lesz: gazdára vár ugyanis egy minden jósággal megtömött Essence csomagocska, illetve egy Miss Sporty, Rimmel és Helia-D termékekkel megrakott csomag is.
DSC00976
DSC00978
Körömlakk-vadászat
Hogy ne legyen olyan könnyű dolgotok, egy kicsit vadászni kell a nyereményekért cserébe - ugyanis két bejegyzés legvégén elrejtettem egy kis körömlakkos ikont, ezt kell megkeresnetek legelőször, hogy melyik bejegyzésben lapul.
Segítség a kereséshez:  Az egyik üvegcse egy hasonló színű körömlakk tesztje végén található, a másik ilyen üvegcse pedig az egyik kedvenc márkám egyik klasszikus színének tesztje végén található meg. ;)

Ha mindezzel megvagytok, jöhet a jelentkezés!

Kötelező kitölteni a körömlakkvadászat, a postai cím, az ajándékcsomag választás és a követés mezőt, anélkül nem érvényes a jelentkezésetek!
a Rafflecopter giveaway
A nyereményjáték jelentkezési határideje: november 10, éjfél