Üzemeltető: Blogger.

Teszt | Essence How to make nude eyes szemhéjfesték paletta

DSC00304
A mai bejegyzés alanya ez a viszonylag még újdonságnak számító Essence paletta lesz. Lássuk is!
DSC00315
DSC00306
A paletta kartondoboz csomagolása és mágneses nyitódása-záródása leginkább a Benefit / The Balm termékeire hajaz - nekem ez kifejezetten tetszik egyébként. Kinyitva egy tükröt, két kis segítő kártyát és hat színt (plusz applikátor) találunk a palettában. Mind a hat szín csillámos, és a világos pezsgőtől az aranyon és a barackon át egészen a sötétbarnáig terjed a skála. A színek kissé porolnak, és szemhéjalap nélkül sajnos a pigmentáltságuk sem az igazi a világosabb színeknek - a sötétebbek azonban egész jól teljesítenek. Felvéve a szemre picit darabosak, satírozásnál hajlamosak elég sokat halványulni. Tartósság tekintetében olyan 5-6 órát bírnak a szemen alappal, ez viszont nem annyira rossz azért.
DSC00551
DSC00553
A színek szemhéjalap nélkül

A színek: Go light beige (halvány pezsgőszín highlightnak), go for gold (nagyon szép arany szín, ez az egyik kedvencem a hatból), go for apricot (halvány barack), all about nude (szürkésbe hajló barna), nude night out (sötétbarna), illetve team nude (középbarna)

Én általában a két világosabbik színt használom a teljes szemhéjra, majd a külső szemzugban elsatírozom a team nude barnáját, így kapunk egy nagyon világos, de nagyon nude és nem kirívó szemsminket.

Összességében: minőségileg ugyan nem kiemelkedő a paletta, de aki még most próbálkozik a sminkeléssel, annak talán érdemes lehet befektetnie rá és próbálgatni.

Beszerezhető a három méteres álvánnyal rendelkező Müller drogériákban.

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)