Üzemeltető: Blogger.

Szeptemberi kedvencek

DSC00763
Lassan de biztosan vége a szeptembernek, ami egyúttal azt jelenti, hogy holnap lesz két éves a blog - az ünnepi bejegyzés és gondolatok már be vannak készítve egy jó hosszú lélegzetvételű írásban. A blog szülinapja mellett egyébként az enyém is vészesen közeleg, így a szeptember-október környéke általában ennek a két eseménynek a jegyében telik - és ha már esemény, két sajtóesemény / bloggertali is lesz nemsokára, úgyhogy az október bőven tartogat elég izgalmat. Na de vissza a témához, lássuk mikhez nyúltam szívesen szeptemberben!
Arcápolás
DSC00764
Nemrég lehetőségem nyílt választani tesztelésre terméket a Dr. Organic termékskálájából, így kapva kaptam az alkalmon, és egy damaszkuszi rózsás száraz bőrre való arcradírt és tejet választottam, amik nagy kedvencemmé váltak - pontosabban inkább a bőrömön veszem észre, hogy jót tesz neki. Nemsokára jön teszt!

Parfüm
DSC00765
A Playboy VIP illata igazi ősz kompatibilis illat - édes, de mégsem túl fűszeres, és az a melegség is megvan benne amit egy őszi parfümben keresek. Legtöbbször őt fújtam magamra szeptemberben,  róla is lesz teszt majd.

Tusfürdő
DSC00766
A Lush The Olive Branch nevű tusfürdője lett számomra a befutó igazi őszi tusfürdő, ugyanis olyan isteni fűszeres-narancsos mediterrán illata van, hogy az valami elképesztő! Volt, hogy azon kaptam magam, hogy csak úgy szagolgatom az üvegben. Fürdésnél teljesen olyan, mintha valami mediterrán fürdőben ülnék, teljesen körbeölel ez a fűszeres egzotikus illat. Alig várom a Karácsony környékét, mert akkor meg kijön a Snow Fairy tusi, ami szintén nagy kedvenc!

Smink
DSC00767
Ez a két NYX pirosító nagyon régóta megvan már (mostmár tényleg jön róluk a teszt éles képekkel), mostanában azt vettem észre, hogy a krémes pirosítóimat hanyagolva folyton értük nyúlok. Az egyik a Natural, ami egy matt, hideg rózsaszín árnyalat, a másik pedig az Angel, ami egy meleg barackos-narancsos picit csillámos árnyalat. Látszik is rajtuk a szeretet, a kis négyzetecskék már teljesen elkoptak :)

Natural
DSC00769
Angel
DSC00770

Nektek mik voltak a szeptemberi kedvenc termékeitek?