Üzemeltető: Blogger.

Sally Hansen: I pink I can körömlakk

DSC00594
A mai bejegyzés alanya ez a Sally Hansen körömlakk, ami azért is különleges, mert ez a második darabom a márkától a készletemben, így a ferraripiros All Fired Up (teszt itt) nézzük, hogyan jeleskedik a márka a rózsaszín terén!
DSC00596
Az ecset lekerített végű és vastag, ennek köszönhetően egy, maximum két mozdulat és már meg is vagyunk a lakkozással. A lakk állaga egy picit híg az én ízlésemnek, az első réteg sajnos nagyon erőteljesen és csúnyán csíkozódik, első blikkre a minőség sajnos nem tűnik túl kiemelkedőnek. Azonban viszonylag gyors száradás után a második réteg távolról nézve már csíkmentes - ha nagyon közelről nézzük, akkor viszont látszik, hogy nem 100%os az eredmény.
DSC00588
Maga a szín egyébként nagyon szuper, egy világos rózsaszín árnyalatról van szó, szerintem pont ez az árnyalat az, ami alapnak számíthat minden nő körömlakkos készletében. A finise krémes, fedőlakk nélkül is viszonylag fényes (a képeken nincs rajta fedő, mert a Seche Vitém masszává sűrősödött, és nincs hozzá higítóm), a tartóssága pedig a minőség ellenére is nagyon szuper, minimális kopásokkal kihúzott 4-5 napot.
DSC00590
Összességében a csíkozódás miatt kissé húzom a számat, mert nem tökéletes vele a végeredmény, ennek ellenére viszont egy gyönyörű árnyalatról van szó, így ha hajlandóak vagytok némi kompromisszumot kötni a jó ügy érdekében, akkor bátran ajánlom!

Beszerezhető a Müllerekben és a DM-ekben.

(A lakkot tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményem)