Üzemeltető: Blogger.

Pénztárcabarát, isteni illatú tusfürdők: Dermacol

DSC00510
A szemfülesebbek bizony sokszor észrevehették már a blogon, hogy a Balea mellett a másik kedvenc tusfürdőmárkámat, a Dermacolt is sokat emlegetem. Nem véletlen, hiszen ez a másik márka ami pénztárcabarát és finom illatú tusfürdőkkel rukkol elő újra és újra. A márka egyébként cseh, és kishazánkban nem is kapható, így viszonylag kicsi az ismertsége még.
Jelenleg három különböző illatú tusi pihen a fürdőszobapolcomon tőlük - a közös bennük, hogy géles állaguk van, gyorsan habzanak, illetve nem szárítják a bőrt egyáltalán. Mindegyik tusfürdő 250 ml-es, így jó darabig elég. Nézzük is őket egyesével!

Tibeti jázmin illatú
DSC00511
Az egyik legnagyobb kedvencem a három közül! Nagyon kellemes, jázminos-virágos illata van - kicsit olyan érzés, mintha egy egzotikus fürdőben ülnék, tele virágszirmokkal, körbevéve kellemes illatokkal. Gyengéd és nyugtató maga az illat, bátran tudom ajánlani akár egy kikapcsolódós őszi estére, akár egy kis megnyugvásra a zuhany alatt. Átlátszó, és géles állagú.

Dinnye illatú:
DSC00513
Idén nyáron kis ideig dúlt nálam a dinnyemánia, és mivel a Balea hasonló tusiját nem sikerült beszereznem, így helyette őt rendeltem meg. Nagyon édes, dinnyés rágó illata van, leginkább nyárra vagy tavaszra javasolt a használata azoknak, akik bírják a kissé gejl illatokat, én nagyon élveztem a zuhanyzást vele, bár most így ősszel kissé hanyagolom már. Szintén géles állaga, és piros színe van.

Epres-rebarbarás illatú:
DSC00512
Leginkább az eper miatt rendeltem meg, azonban csalódnom kellett - inkább a rebarbara savanykás illata dominál, az epret abszolút nem érezni a tusfürdőben. Ennek ellenére kellemes illata van, bármilyen évszakra-időszakra szívesen ajánlom. Szintén gél állaga van, és halványrózsaszín színű.

Összességében nagyon tudom ajánlani ezeket a tusfürdőket, érdemes tenni velük egy próbát, mert egészen különleges illatokban is kaphatóak - pl a narancsos-belga csokis, ami egy az egyben zselés szaloncukor, karácsonykor isteni illatot áraszt!

Kedvhozónak a többi illat a márka kínálatából: narancsos-belga csokis, kókuszos-ananászos, szőlős-limeos, fekete cseresznyés, mangós, pisztáciás

Beszerezhető az Iparfüméria webáruházából, 690 Ft / db.