Üzemeltető: Blogger.

Essence satírozó ecset teszt

DSC00472
Ez a satírozó ecsetke a többi új termékkel együtt lapult a goodie bagemben, és épp itt az ideje, hogy beszámoljak róla, hogyan teljesít!
Satírozó ecsetekből sosem elég - még nekem sem, aki nem szokott mindig 3-4 szemhéjpúdert használni egy sminkhez. Ez az ecsetke mégis elengedhetetlen a színek lágyításához, a szélek elmosásához és finomításához. Ha visszagondolok, hogy x évvel ezelőtti énem képes volt felpacsmagolni a szemére egy kék szemhéjpúdert (a kék szememhez ráadásul! Epic fail) mindenféle szélek eldolgozása nélkül, legszívesebben kifutnék a világból... (:-D)
DSC00476
Ez az Essence ecset remek alternatívát kínál azoknak, akik még csak most ismerkednek a sminkeléssel, vagy nem engedik meg maguknak a drágább, minőségibb darabokat (Sigma, stb).Hosszúkás és pufi feje van, a sörtéi nagyon puhák. Kellően tömött, ugyanakkor rugalmas is - nem nyaklik össze-vissza a feje satírozásnál. Az én szememhez ugyan picit nagynak bizonyult és sokszor nem bánnám ha egy ici-picit tömöttebb lenne, de ez már csak az én nyafim igazából. Szépen el tudja dolgozni a széleket, mosásnál nem hullajtja a szőrét és könnyen kimosható belőle az összes szemhéjpúder, valamint egyáltalán nem szúrnak a szálai a vele való dolgozáskor.

Összességében szuper ár-érték arányú darabról van szó, akár plusz egynek a meglévőek mellé tartaléknak, vagy akár kezdőknek is. 

Beszerezhető a 3 méteres állvánnyal rendelkező Essence pultoknál, 549 Ft-ért.

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)