Üzemeltető: Blogger.

Teszt | Maybelline Color Tattoo Eternal Silver

DSC00161
Nagyon régóta csücsül ez az ezüst CT befotózva a gépemen, így arra gondoltam hogy ha már megtaláltam, bemutatom nektek. Tudom, hogy sokatoknak nem lesz nagy újdonság, azonban azt még inkább remélem, hogy lesz olyan akinek viszont igen! :)

DSC00158
DSC00164
A festék állaga kevésbé krémes mint a bronz verzióé (teszt itt), azonban kézmelegre jobban kezelhetővé válik az állaga is. Egy húzással is nagyon szép pigmentált csillogós-jeges ezüstöt kapunk - ez ugyan a szemhéjon némi satírozás után hajlamos fakulni, de építhető természetesen. Én még mindig a kézzel való felvitelre szavazok (higiénia ide vagy oda), ujjbeggyel lehet a legszebben eldolgozni és építgetni. Ecsettel nehézkesebb a felvitel, és egy kissé tömöttebb darab szükséges az ügyködéshez. Nagyon gyorsan szárad, így érdemes gyorsan dolgozni vele. Alapként, magában vagy füstös szemhez is szuperül megállja a helyét, a tartóssága viszont változó annak függvényében, hogy használjuk. A Dermacol szemhéjalapjával nekem 6-7 órát bír, önmagában maximum ötöt, alapként viszont szintén többet. 
DSC00171
Összességében ha úgy érzitek, hogy szükségetek van egy jó minőségű ezüstös-szürkés krémes szemhéjpúderre, csak ajánlani tudom!

Beszerezhetőség: a drogériákban, vagy akár az Iparfüméria webáruházában is, 2.390 Ft-ért.