Üzemeltető: Blogger.

Testápolás | The Body Shop kókuszos testradír

DSC00300
A mai bejegyzésben a The Body Shop kókuszos testradírjáé lesz a főszerep, így egy újabb állomását mutathatom be az idei nyári kókusz őrületemnek. Lássuk is! :)

DSC00298
A testradír egy hatalmas 300 ml-s kiszerelésben érkezik, biztonságosan záródó tetővel. Lecsavarva a tégely tetejét, nagyon finom kókuszillat fogad. Maga a radír nagyon krémes, azonban amikor elkezdjük dörzsölni a bőrön akkor előtérbe kerülnek a szemcsék, amik a radír hatásért felelősek. Az érzés ahhoz hasonlatos, mintha homokkal dörzsölnénk a bőrünket - maga a radír viszont nem irritálja vagy karcolja a bőrt egyáltalán, gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket. A használata után könnyen leöblíthető és viszonylag sok ideig érezni még a bőrön az illatát - viszont a hatásával nem vagyok teljesen megelégedve, ugyanis nem érzem azonnal és olyan érezhetően puhábbnak a bőrömet tőle, mint pl a Ziaja narancsos testradírjától, így sajnos hiába az isteni illat és állag és minden, ha ez a része hiányzik. Szívesen használom ugyan, de az érezhető puhaság csak a testápolózásnál jön ki - ugyanilyen problémám volt a mangós testradír használata közben is egyébként. Az adag hatalmas, heti egyszeri radírozásnál is rengeteg ideig elég, elég kiadós darab.
DSC00302
Beszerezhető a Body Shop üzleteiben (az enyém Bécsből származik így ezért lehet eltérő a csomagolás is, a honlapon mindössze csak 200 ml-s változatot találtam ebből a radírból)