Üzemeltető: Blogger.

A rózsaszín öt árnyalata - rúzsok, amelyek téged is levesznek a lábadról

DSC00372
A mai bejegyzésben öt olyan rúzst fogok megmutatni a gyűjteményemből, amelyek a rózsaszín különböző árnyalataiban pompáznak, és nagy kedvenceim. Lássuk is!
Chanel Aqualumiere, árnyalat: Montego
DSC00335
A Chanel Montego-ja nagyon könnyed, amolyan "my lips but better" szín. A textúrája nagyon kellemes, nem szárítja az ajkakat és tükör nélkül is bármikor feltehető. Maga a szín inkább egy nagyon világos rózsaszín, ami minimális színezetet és selyemfényt ad az ajkaknak - pont emiatt bármilyen alkalomra kitűnő választás lehet.
DSC00339
Rimmel Moisture Renew, árnyalat: Piccadilly Pink
DSC00341
A Piccadilly Pink már inkább egy erősebb és sötétebb rózsaszín, kicsit a bogyószín felé hajlik. Nagyon pigmentált, már egy húzással is ki lehet csalogatni belőle a színét. A textúrája könnyed és krémes, nem szárítja az ajkakat egyáltalán - az illata viszont nagyon erős, ez az egyetlen negatívuma számomra. Jól mutat egy füstösebb szemsminkkel, vagy akár hétköznapra is egy visszafogottabb szemfestéssel.
DSC00375
Catrice Ultimate Colour, árnyalat: Matt About Pink
DSC00349
A Catrice darabja  elsőre világos rózsaszínnek néz ki, felkenve azonban kiderül, hogy egy eléggé feltűnő árnyalatról van szó. A matt finis ellenére maga  a rúzs nagyon krémes, könnyen kezelhető - viszont hajlamos szárítani az ajkakat, és beülni a kis ráncocskákba ha nem figyelünk oda. Mindenképp egy visszafogottabb szemfestéssel működik, hiszen azonnal magára vonzza a tekintetet.
DSC00373
Rimmel Lasting Finish by Kate, árnyalat: 05
DSC00352
Szintén erőteljes bogyószínbe hajló rózsaszín, sokban hasonlít a Piccadilly Pinkhez. Szintén krémes állagú, nagyon pigmentált. Nem szárítja az ajkakat, és nem ül bele a ráncokba sem.
DSC00377
Paese Manifesto folyékony ajakrúzs, árnyalat: 903
DSC00366
A Paese darabja kicsit kakukktojás a többiek között, hiszen ő egy applkátoros folyékony rúzs. Igazi élénk, vadító pink színe van - ecsettel vékonyan felvíve azonban nagyon szép természetes rózsaszín is kinyerhető belőle. Az állaga folyékony és krémes. Az applikátor is rendben van, szépen lehet dolgozni vele, viszont érdemesebb ajakecsetet használni, úgy lesz igazán szép a végeredmény.
DSC00355
Nektek melyik rúzs tetszik a legjobban? Melyikről látnátok szívesen tesztet, élesben képpel?