Üzemeltető: Blogger.

Teszt | NYX Jumbo szemceruza (Milk)

DSC00049
Ma egy ikonikus termék kerül górcső alá - ez pedig nem más, mint a NYX Jumbo szemceruzája a kultikus Milk árnyalatban.

DSC00045
5 gramm a szemceruza, és sokunk nagy bánatára egy hegyezős termékről van szó - bár műanyag a bevonat, így a hegyezés mikéntje kissé kérdéses számomra. (Ha nem akartok ezzel szenvedni, be lehet olvasztani egy kisebb tégelybe és onnan felvinni.) A kupakja elég masszív, nem jön le vagy lötyög, így akár egy táskába dobós darabról van szó.
DSC00050
A ceruza állaga kellemesen krémes (ezen meg is lepődtem), a színe pedig a nevéhez hűen szép fehér. Nagyon pigmentált, már egy húzással is elő lehet csalogatni a vágyott színt, de természetesen építhető is. Maga a szemceruza multifunkciós, hiszen a krémessége miatt nagyon jól megállja a helyét szemhéjalapként (élénkíti és tartósítja a színeket),illetve nagyon jól beletapadnak a por állagú festékek is. A vízvonalra is tehetjük akár, hogy kinyissa egy kicsit a tekintetet, illetve simán beépítve a sminkünkbe is szuperül mutat. A krémes állaga miatt nagyon könnyű dolgozni vele, satírozni, építeni. Legjobban kézzel lehet felvinni és eldolgozni.
DSC00051
Tartósságot tekintve kb 6 órát kibír szemhéjalapként és színként egyaránt, fokozatosan fakul és kopik, de nem ül be a szemhéj redői közé. A vízvonalon sajnos kevésbé tartós, ott 2-3 óra a maximum.

Összességében: Nem véletlenül ilyen nagy a hype körülötte, abban azt hiszem egyetérthetünk - tényleg szuper kis termék. Egyedüli hátulütője számomra, hogyha elérek odáig, vajon vinni fogja a hegyező, vagy csalódottan fogok ülni, hogy mégis hogyan csalogassam ki belőle a színt? 

Beszerezhető az Alveolánál, vagy Budapesten a Corvin Müllerben, 1.690 Ft-ért.