Üzemeltető: Blogger.

Teszt | Essence Effect Eyeshadow szemhéjkrémek: China's Groove, Brazil's Sunset

DSC00011
A mai bejegyzésben egy sokatok által várt újdonságról lesz szó, mégpedig az Essence effektes szemhéjkrémeiről. Lássuk is!

DSC00014
A szemhéjkrémek egy kis tubusban érkeznek (7 ml van bennük), így abszolút táskabarát darabok. Az adagolásuk kinyomós - aminek igencsak örülök, hiszen sokkal higiénikusabb mint a belenyúlkálós módszer. Mindkét termék állaga krémes, szinte siklanak a szemhéjon, és elég egy miniatűr pöttnyi mennyiséget kinyomni belőlük - sokszor még ez is túl soknak bizonyul egy szemhéjra. Kézre kinyomva nagyon pigmentáltak, eleinte a szemhéjon is, aztán ahogy egyre jobban satírozza őket az ember, fokozatosan vesztenek az intenzitásból és egy halványabb szín köszön vissza inkább. Egyébként jól satírozhatóak és építhetőek, a felvitel legjobb módja a kézzel történő adagolás. Mindkét színnek ilyen érdekes fémes csillogása van, ez szerencsére felvitel közben is érvényesül. 
DSC00018
A Brazil's Sunset egy földszínű barnás-bronzos árnyalat, natúr sminkhez kiváló - én sokszor csak önmagában rakom fel, úgy is gyönyörűen mutat, bár ez igaz a China's Groove-ra is ami egy neonbarack árnyalat, és abszolút nyári szín!
DSC00015
Fényben

A tartósságuk eltérő, a Brazil's Sunset pár órát bírta alappal, a barack China's Groove azonban egy ledolgozott nyolc óra után is ott figyelt még a szemhéjamon - igaz sokkal halványabban mint mikor feltettem, de nem állt össze csíkokba. Illetve azt vettem még észre, hogy a barack árnyalat csillámai nagyon ragaszkodósak, ha nem figyelsz és véletlenül kerül máshová is a szemhéjkrémből, tuti hogy rengeteg csillám marad utána.
DSC00019

Összességében szerintem ütősre sikeredtek ezek a szemhéjkrémek, régóta nem láttam szemre való sminkterméket az Essencetől, ami ennyire tetszett volna! A nagy kedvencem a barackos árnyalat, hiszen némi barackos pír, highlighter, egy visszafogott szájfény és meg is van a nyári smink. :)

A szemhéjkrémek hat árnyalatban érhetőek el a 3 méterrel rendelkező Essence állványokon a Müllerekben, 999 Ft-ért.

(A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)