Üzemeltető: Blogger.

Körömlakk | Maybelline Colorama 214

DSC00037
A mai bejegyzés alanya egy ízig-vérig nyári lakk a Maybelline-től, mégpedig a 214-es számot viselő. (Jobban örülnék, ha ide egy nevet írhatnék de az sajnos nincsen) Lássuk is!

DSC00040
A lakk állaga nekem tökéletesen megfelelő - sem nem túl híg, se nem túl sűrű. Az ecsete a megszokott Maybelline ecset (hosszúkás és szélesebb), amivel gyorsan és biztosan tudunk haladni. Két réteg kell a lakkból, az első sajnos hajlamos csíkozódni, de a második már rendben lesz és itt már megcsodálhatjuk a szép világos mentaszínt a körmeinken :-)

A száradási ideje is viszonylag gyors, bár ezt mostanában nem igazán mérem, ugyanis mindig fölé kenem a Seche Vite fedőjét, így pár percen belül már kopogósra száradt lakk vár. A tartóssága fedőlakkal együtt és nélkül is nagyon jó, 4-5. napon keletkeztek rajta pattogások és kopások, bár tény, hogy a lábon hamarabb megadja magát.
DSC00042
A színe egy nagyon szép világos mentás-zöldes, azonban pont ez az az árnyalat, ami nagyon megosztja az embereket - főleg, ha a lábadon is viseled a színt. :) Nekem mindenesetre tetszett, és nagyon vágytam már egy szép menta lakkra, így nagy volt az öröm mikor a Maybellines csomagocskámban ő lapult.

Összességében: ha egy jó minőségű és szép színű menta lakkot kerestek a nyár hátralevő részére, tudom ajánlani! 

Beszerezhető a drogériákban, 800 Ft körüli áron (7 ml)

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)