Üzemeltető: Blogger.

Júniusban elfogytak

DSC00119
A júniusi kedvenc termékek után lássuk, mit sikerült elfogyasztani!
~ Tusfürdők ~
DSC00120
Nivea Creme Care: A Pixiboxban lapult ez a minitusfürdő, amit nagyon megszerettem mert kellően krémes, nem szárít és nagyon finom, amolyan tipikus "Nivea illata" van.

Balea After Sun: Egynek elment, finom volt az illata, de nem igazán övezte nagy rajongás nálam, így gyorsan el is fogyott. Következő kiszemeltnek az epres tusfürdőt néztem ki Baleáéktől, vagy a mézes-tejeset, esetleg a mangósat, vagy a... na jó, a lista végtelen, egyszer tuti kipróbálom az öszes tusfürdőjüket! :D

~ Arcápolás ~
DSC00121
JimJams sminklemosó kendő: Nem igazán vált be ez a termék, főleg az illata miatt, ami elég fura. Egynek elment, a dolgát jól elvégezte.

JimJams aloe verás arclemosó gél: (teszt itt): Nagyon szerettem ezt az arctisztítót, és ha nem lenne talonban még 2-3 amit használhatok, biztosan újravenném, azonban addig is visszaváltottam a Nonique arclemosó krémére. (teszt itt)

~ Testápolás ~
DSC00122
M-Lady cseresznyés borotvahab: Iszonyatosan gyorsan elfogyott a kókuszoshoz képest, és volt hogy hab helyett csak valami folyékony rózsaszín lét adagolt... Valószínűleg kipróbálok még a márkától egy másik illatú borotvahabot, aztán eldöntöm hogy váltok-e. Müller sajátmárkás termék, nagyon olcsó egyébként, de ez a cseresznyés változat nem az igazi.

Dove Go Fresh, uborkás dezodor: Az egyik kedvenc dezodorom, sokszor szerepelt már a blogon :) Felfrissít az illata, illetve nagyon jól gátolja az izzadást és a kellemetlen szagokat is.

~ Egyéb ~
DSC00123
Balea barackos és tejes hajbalzsam: Ideje volt már, hogy kidobjam, hiszen egyrészt lejárt a szavatossága, másrészt pedig már nagyon kevés volt benne. Egynek elmegy balzsam, de én már régóta csak ecsetmosásra használtam inkább.

Avon Naturals cseresznyés testpermet: Finom volt az illata, azonban testpermet helyett légfrissítő lett a sorsa - még van egy dinnyés változatom, azt viszont már tényleg testpermetként fogom elhasználni :)