Üzemeltető: Blogger.

Teszt | NYX Mega Shine szájfény: Pink Frost

DSC00117
A kis kihagyás után újra jelentkezem Nektek egy NYX szájfény tesztjével, amely pár hónapja került hozzám. Lássuk is!

DSC00119
Ez a szájfény a Mega Shine családba tartozik, és a 127-es árnyalatnevet, valamint a Pink Frost fantázianevet birtokolja. Letekerve a tetejét, azonnal megcsap a meggyes illat - ez a NYX szájfények egyik sajátossága (van amelyiknek marcipán illata van). 
DSC00121
Az applikátor kissé döntött, jól felveszi az anyagot a tubusból, ezért elég egyszer belemártani A szájfény jól pigmentált, a textúrája minimálisan ragacsos - nálam még pont ez az állag, ami nem zavaró és nem ragad össze tőle a két ajkam. A finise frost, így nem csak egy egyszerű rózsaszín szájfényt kapunk, hanem rózsaszínt jeges csillogással és fehér mikrocsillámokkal. Ez a kezemen nagyon szépen mutat swatcholva, az ajkaimon sajnos azonban teljesen elveszik a rózsaszín, és inkább csak a fehér jeges csillogás marad - ami sajnos borzasztóan áll, főleg a hófehér bőrhöz.
DSC00126
Tartósságát tekintve 1-2 órát bír ki az ajkunkon, evés-ivás után fokozatosan kopik, majd eltűnik.
DSC00143
Összességében: a tulajdonságai alapján nálam megállná a helyét, azonban a színe sajnos abszolút nem áll jól, így emiatt nem lett a kedvenc darabom. Azonban ezeknek a szájfényeknek még kismillió árnyalata van, így biztos hogy találok majd egy olyat, ami tökéletes lesz számomra is. :)

Beszerezhetőség: Budapesten a Corvin Müllerben, illetve az Alveola webshopjában, 1.990 Ft-ért.

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)