Üzemeltető: Blogger.

Teszt | Lush Légy fiatal bőrszínező highlighter

DSC00276
A mai bejegyzésben egy Lush highlighteré lesz a főszerep - bizony ám, a Lush gyárt ám sminktermékeket is, és ez a kis tégelyes csoda igazán említésre méltó. Lássuk is!

DSC00166
Az eredeti termék kiszerelése 20 g (az enyém csak próbaadag) és egy átlátszó műanyagtégelyben érkezik.Az állaga krémes, így nagyon könnyen eloszlatható (bár vannak jócskán problémáim a tubusból való kiszedést és a higiéniát illetően). A színe leginkább rózsaszín tónusú némi selyemfénnyel és irizálással, nagyon szépen mutat bármilyen bőrtónuson. Nagyon könnyen eldolgozható és satírozható - bár állagát és a kiszerelés miatt leginkább ecsettel érdemes belenyúlni inkább. Nagyon szépen kiemeli az arc egyes részeit, én általában a szám fölé, a kupidó-ívre szoktam rakni egy keveset, illetve az arccsontok fölé. Tartósságot tekintve 3-4 óra a max ideje, utána már kissé megfakul és igazítani kell rajta, összességében azonban a gyönyörű fénye és a könnyű kezelhetőség miatt úgy gondolom, ennyi áldozatot megéri hozni érte. (Lesz vele sminkes bejegyzés is, ígérem, így láthatjátok élőben is majd! :))
DSC00165
A 20 g-os kiszerelés ára kissé borsos, 4.490 Ft-ot kóstál, de egy jó darabig elég lesz, azt garantálom! És ami még fontos, hogy vegán termék.