Üzemeltető: Blogger.

Testápolás | Garnier Oil Beauty testápoló

DSC00069
Rég volt már szó testápolásról a blogon, így arra gondoltam hogy bemutatom nektek ezt a Garnier darabot, ami még a L'orealos goodie bagemben lapult. Lássuk is!

DSC00071
A csomagolás meglehetősen nagy kiszerelésű, ugyanis 250 ml-t rejt ez a vajsárgás flakon. Pumpás, így könnyedén tudjuk nyitni-zárni, hogy ne folyjon ki. A csomagolás szerint száraz bőrre való, nem ragad és hagy zsíros érzetet, illetve négy értékes olajat tartalmaz: argán, makadámia, mogyoró, rózsa.

Lehet emiatt van, de meglehetősen egzotikus illatot sikeredett kreálni ennek a testápolónak - beleszagolok, ismerős az illat, de meg nem tudnám mondani hogy mit érzek. Mindenesetre tipikusan az az illat, ami isteni a bőrödön és sokáig megmarad - ha viszont napi szinten használod, lehet sok lesz belőle egy időre. A testápoló állaga nagyon könnyed, tényleg nem zsíros vagy ragacsos - annak ellenére, hogy száraz bőrre van, tényleg egy perc alatt beszívódik, és utána már csak az erőteljes illat, illetve a puha érzet marad a bőrön. Akármikor ezt a testápolót használom, két napig puha és selymes marad a lábam, utána kell csak újrakennem.

Nyárra is tudom javasolni a könnyed állaga és az erős hidratálása miatt - viszont ha tudjátok, mindenképpen szagoljátok meg a boltban előtte, mert elég megosztó illata van, az egyszer biztos!

Beszerezhetőség: drogériák polcai, 1.999 Ft körül

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet!)