Üzemeltető: Blogger.

Arcápolás | A tökéletes arcradír nyomában: Lavera Ginkgo és Jojobás radír

DSC00110
Tovább folytatom a keresést a tökéletes arcradír nyomában - a Lush Angels on Bare Skin-je (teszt itt) volt eddig a legjobb a témában, azonban miután 2 hónap alatt lejárt és kb a felét ki kellett dobnom mert nem tett jót az arcommal, arra a szomorú következtetésre jutottam, hogy sajnos emiatt a tulajdonsága miatt nem ő a tökéletes. Így került a képbe a Lavera radírja - és hogy teljesített? Lássuk is!
 Egy kicsinyke, 50 ml-s radírról van szó, ami Ginkgo Bilobát és Jojobát is tartalmaz a csomagolás szerint, vegán termék, illetve minden arctípusra jó Felnyitva egy olyan igazi gyógyszeres illat fogad (nem tudom máshoz hasonlítani, nekem ez ugrik be róla, akárhányszor szagolom). Maga a radír gél állagú, benne kis mikrogyöngyökkel - sajnos az adagoló hajlamos nagyobb adagot kinyomni mint amennyi szükséges, így óvatosan kell bánnunk vele.
DSC00139
Azt kell mondjam, hogy nekem ez a géles-gyöngyös formula abszolút nincs egyben - úgy érzem, hogy leginkább csak mosom az arcom, néha-néha érezni a radírozást is, de a géles állag miatt nem tudnak úgy érvényesülni a kis szemcsék-gyöngyök, ahogy azt kellene. Tisztának érzem utána az arcom ugyan, és nem is szárít vagy irritál, de nincs meg az a tipikus érzés ami egy radírozás után szokott lenni. A másik gondom pedig az, hogy ismét kifogtam egy olyan terméket ami kiüti az arcom - többször is használtam már, és minden használat után 3-4 pattanás keletkezett itt-ott az arcomon. 

Sajnos azt kell mondjam, hogy ismét nem sikerült megtalálnom a tökéletes arcradírt, és lassan egyre elkeseredettebb leszek ezügyben. Jelenleg a Himalaya barackos-diósával szemezek, de nem tudom hogy ki merjem-e próbálni, így ha esetleg van róla bármilyen tapasztalatotok, nagyon szívesen venném!

Ha mégis tennétek vele egy próbát, az Iparfüméria honlapján megtaláljátok, 1.830 Ft-ba kerül.

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet!)