Üzemeltető: Blogger.

Teszt | A tökéletes nude szemceruza nyomában - Diegodallapalma 16

szemcerka
Nagyon régóta szerettem volna egy nude szemceruzát amivel az alsó vízvonalat kihúzva éberebb tekintetet kölcsönözhetek magamnak reggelente, így került hozzám ez a Diegodallapalma darab. A neve valószínűleg teljesen ismeretlen számotokra, ami nem is csoda, tekintve hogy ez a márka csak Iparfümérián fellelhető.
.A márkát Milánóban alapították 1970-ben, és az olasz művészet hagyományai inspirálták, elég népszerű és elismert márka. Mindenféle sminktermék megtalálható a kínálatban, az alapozótól kezdve a spirálokon át a pirosítókig.
DSC00190
A szemceruza matt bőrszínű, aminek nagyon örültem, hiszen elsődleges szempont volt hogy ne tartalmazzon csillámokat. Puha az állaga,és nagyon könnyű hegyezni is, egyáltalán nem karistolja felvitelnél a szem érzékeny bőrét. A kézen swatcholva egy húzással nagyon pigmentált színe van, sajnos azt kell mondjam, hogy ez az alsó vízvonalon már kevésbé érvényesül. Többször át kell húzni a látható eredményért, cserébe nagyon könnyű lepislogni és 2-3 óra múlva már el is tűnt a vízvonalról - vagy ami még rosszabb, darabokban megtalálhatjuk az alsó pillán. A színét imádnám mert tényleg kinyitja a tekintetet, de sajnos a tartóssága miatt nem lett a tökéletes darab, így tovább folytatom ez ügyben a keresgélést.
DSC00254
Sajnos a 16-os árnyalatot most pont nem lelem az Iparfümérián, de a többi színt megtaláljátok ott, 1.500 Ft egy darab.

Ui: Érdemes ellátogatni a webshopba, hiszen nemrég bővült a kínálat a Missha koreai márka termékeivel - bizony ám! ;)

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet!)