Üzemeltető: Blogger.

Testápolás | Lush Dream Cream

DSC00133
Itt van ez a testápoló a Lush-tól, amely már nagyon régóta várja hogy írjak róla nektek, és éppen itt az ideje!
DSC00132
A Dream Cream egy piszkosfehér színű, nagyon gazdag állagú testápoló, melynek használata minden bőrtípusra ajánlott. Az illatát nem igazán tudnám meghatározni, de teljesen kiérezni benne a rózsát és levendulát. Egy kisebb adagot elég felvenni és bemasszírozni a bőrbe - nagyon gyorsan beivódik, nem hagy maga után zsíros, kellemetlen érzetet. Nekem 2-3 naponta elegendő használnom, ugyanis addig bőven hidratáltan tartja a bőrt, ami nálam a lábamnál is hajlamosabb kissé szárazabbnak lenni, mint kellene.  Borotválkozás vagy epilálás után is megnyugtatja a bőrt, így lehet akkor is használni bátran.
DSC00142
Összetevők: Tartalmaz gyulladáscsökkentőt (kamillakivonat), illetve többek között nagy mértékben százlevelű rózsa kivonatot (szintén gyulladáscsökkentés), olívabogyó kivonatot, és kakaóvajat is, legfőképpen ezek felelősek a hidratálásért a krémben. 

Rengeteg természetesebb illatanyagot tartalmaz, sajnos azonban képviselteti magát a mesterséges illatanyag (Parfum/Fragrance), ami szerintem bőven elhagyható lett volna belőle, illetve kétféle parabén is található benne.

Összességében viszont szerintem egy remek testápoló a gazdag állaga és hidratálóképessége miatt, így ha esetleg nem találtátok meg még a tökéletes darabot, bátran ajánlom!

Beszerezhető a Lush webáruházában és üzleteiben, 5.390 Ft a 240 g.