Üzemeltető: Blogger.

#7 Illatgardrób | Mexx Summer Edition

DSC00264
A Mexx idén is kijött egy limitált kiadású nyári parfümmel, a mai bejegyzésem alanya pedig ő lesz. :)

DSC00263

A parfüm csupán egy 20 ml-es kiszerelésben érkezik, limitált darab révén.

Az ananász illata azonnal előjön kifújáskor, mellette nagyon halványan érezni a körtét. Eleinte egy finom, gyümölcsös fuvallatot kapunk, amihez aztán csatlakozik a szívjegyben a szilva és a magnólia, kissé átalakítva az illat jellegét. Ez még 1-2 óráig érezhető, majd a gyümölcsök eltűnnek, és helyettük kissé fűszeresebb felhangot vesz fel a parfüm a pézsma és a szantál miatt, elnyomva a gyümölcsöket és a virágokat. Az illat leginkább energikus és gyümölcsös, általában olyan napokon viselem amikor egy kis frisseségre vágyom, vagy egész nap lótok-futok a városban. Személy szerint nagyon belopta magát a szívembe ez a parfüm, előszeretettel viselem, bár ha őszinte akarok lenni, lehetne kissé kevesebb benne a végén a pézsma és a szantál - sokkal-sokkal gyümölcsösebb jelleget is elbírna ez a parfüm, mint amilyen szerintem, de ez egyéni ízlés kérdése.

Tartósságát tekintve 5-6 órát bír ki rajtam, addig erősen érezhető, majd veszít a hatósugarából és már csak az érzi aki közel hajol hozzánk - viszont amíg ezt viseltem, rengetegen megdicsérték magát az illatot, pl az ominózus bloggertalálkozón is. :)

Bátran ajánlom hétköznapokra, barátnős shoppingolós délutánokra, vagy akár nyár este egy buliba is, minden alkalomra remekül passzol ez a parfüm. Fújás tekintetében a pézsma és a szantálfa miatt elég kevesebbet fújni, különben fullasztóvá válik hamar.

Beszerezhetőség: drogériák, parfümériák.

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)