Üzemeltető: Blogger.

BrushArt alapozóecset teszt

DSC00197
Aki már nagyon-nagyon régóta olvas az tudhatja, hogy odavagyok a BrushArt ecsetekért. Nemrég pedig újabb kedvencet avattam az alapozóecset személyében!
DSC00196
Az ecset jól kézre áll, szintetikus szőrből készült, és egyetlenegy kilógó, kósza szál sincs rajta, így nem kell nyesegetni. Finom és puha, kellően rugalmas. Én a Maybelline BB krémem eldolgozására szoktam használni, pár pöttynyit felteszek a arcomra, majd "virág" módban belülről kifelé dolgozom el a BB krémet az arcomon - ezáltal nagyon kevés kell belőle. (Van hogy egy kisebb adag kárba is megy a kezemen maradva mert egyszerűen már sok lenne), és szépen, csíkmentesen el tudom oszlatni. Jól eldolgozom a széleket, és a nyakam felé is lehúzom picit, így ezáltal egyenletes fedést kapok, csíkosodás nélkül. Próbáltam a Max Factor CC krémjével is, de valahogy nem lett az igazi az eredmény, őt inkább kézzel vagy Beauty Blenderrel érdemes oszlatgatni - apropó, van hogy azért a végeredményen még áttapicskolok egy picit a BB szivacskájával, biztos ami biztos alapon.

Könnyű tisztítani is, és gyorsan szárad, így bátran ajánlom azoknak, akik megfizethető és jó minőségű alapozóecsetet keresnek!

Beszerezhetőség, ár: Iparfüméria webshop, 650 Ft

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez a tesztben leírt véleményemet nem befolyásolja.)