Üzemeltető: Blogger.

Betekintő | Májusi Pixibag és előzetes vélemények

A májusi neon piros Pixibag az elődöknél is ütősebbre sikeredett, igazi nyári kiadás lett belőle, és nagy szerencsémre sok olyan termék is helyett kapott benne, amit régóta ki akartam próbálni. Lássuk is!
DSC00038
Nivea Creme Care tusfürdő minták: Igazi Nivea illatú, uniszex tusi minták amik jól jöhetnek akár nyaraláskor, akár bármilyen utazás során. Isteni illatuk van és nagyon krémesek.

Max Factor szemceruza minta (?) Black: egy pár centis kis szemceruza fekete színben, valószínűleg a felső vízvonalamra fogom használni szempilladúsítás gyanánt. Hozok róla tesztet majd később!

Wilkinson eldobható borotva: Sokaktól hallottam, hogy nagyon jól szuperál - és tényleg! A kialakítása miatt nagyon jól kézreáll, és hatékonyan végzi a dolgát, ahogy kell.

Labello Fruity Shine Watermelon: Dinnye illatú Labello - róla is jön majd teszt, de sajnos attól tartok pontosan ugyanazt fogom tudni leírni róla, mint a Pink Guavás tesójáról ebben a bejegyzésben. 

Max Factor Lipfinity ajakfilc (05): Magamtól nem biztos, hogy levettem volna a boltok polcairól, holott már régóta izgatta a fantáziámat egy ajakfilc gondolata. Egyelőre még barátkozunk, nagyon fura érzés, és picit mintha ki is lenne száradva, de egyhamar nem jön le az ajkunkról, az biztos. Teszt lesz vele is!

Nivea Powder Touch dezodor: Kellemes illatú dezodor, jelenleg tesztelés alatt áll. :) Jön a teszt róla is majd!