Üzemeltető: Blogger.

Arcápolás | La Roche Posay micellás víz

DSC00256
Szám szerint ez a harmadik bemutatott micellás víz a blogon, ez a darab a L'oreal goodie bagjében lapult még - pár hónapja már az arcápolási rutinom szerves része, és lassan a felénél járok, így időszerűnek éreztem bemutatni nektek.

200 ml  a víz kiszerelése, és a csomagolás szerint LPR termálvizet tartalmaz, parabénmentes és kifejezetten érzékeny bőrűek számára lett kifejlesztve.

Halványan érezhető illata van (az összetevőlista végén ott az illatanyag), és lemosáskor kissé ragad, mint a többi társa. Azonban nem irritálja, nem csípi vagy szárítja a bőröm, az arclemosó után (JimJams aloe verás arclemosó, teszt itt) ezzel törlöm át az arcom, majd a Toleriane Ultra Fluide (teszt itt) krémmel bekenem.

Sminklemosóként nálam szinte hasít: mindenféle piszkot és maradék sminket eltávolít az arcomról, de amit a legjobban szeretek az az, hogy a spirált is pikk-pakk lehozza. Kicsit rajtahagyom lecsukott szemmel a korongot a szempillámon, majd óvatos jobbra-balra mozdulatokkal elkezdem leszedni a szememről, és kb egy perc múlva az összes spirál a vattakorongon végzi. Nálam a micellás vizek egyik nagy előnye ez, hogy sminklemosóként szuperül használhatóak és nem hagynak olajos érzetet a bőrön - ugyanis kifejezetten ez az egy tulajdonság amit minden eddig próbált lemosómban utáltam. Ráadásul a multifunkcionalitás sem hátrány, hiszen egy micellás vízzel három terméket ki tudunk váltani egyszerre: az arctonikot, a szemfestéklemosót, és az arcra való sminklemosót is, én pont ezért szeretem ennyire.

Beszerezhetőség: gyógyszertárak, patikák, a La Roche Posay online oldala szerint ez a 200 ml-s verzió 2.974 Ft-ba kerül.

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez a tesztben leírt véleményemet nem befolyásolta.)