Üzemeltető: Blogger.

Teszt | NYX Slide on szemceruza, Azure

DSC00076
A mai bejegyzés főszereplője egy sminktermék lesz - méghozzá ez a csodaszép türkiz színű szemceruza a NYX-től, amit sokan csak az Urban Decay Glide on nagysikerű ceruzájának hasonmásaként emlegetnek. Én sajnos az utóbbit nem birtokolom, de annak hiányában is bátran ki merem jelenteni mindenféle sallang nélkül, hogy a Slide on szemceruza egy nagyon szuper termék!
DSC00089
1, 2 g a ceruzánk súlya, amely a színnel megegyező holografikusan csillogó borítást kapott, fekete kupakkal.

Mielőtt azonban belekezdenék a részletes tesztbe, hadd másoljam be a ceruza teljes nevét és a hozzá fűzött kommentárt, engem nagyon megmosolyogtatott:
Slide on, glide on, stay on & definitely a turn on, water proof, extreme shine eye liner. (This eye liner is so good, the name had to be this long!
Hát nem aranyos? :D  Na és akkor térjünk is vissza a részletekhez:
DSC00104
Ahogy a csomagolás is írja, a türkiz csodánk vízálló. Az állaga krémes, emiatt nem karistolja a szemet - egyaránt használható a vízvonalra és a felső-alsó szempillatövekbe is. Nagyon pigmentált, pár húzással teljes színintenzitást érhetünk el. És ha már szín: gyönyörű színe van! Én ugyan nem rajongok a kék színekért a kék szemem miatt, de ennél a szemceruzánál kivételt teszek, mert egyszerűen tényleg csodálatos azúr/ türkiz színe van. Rendkívül jól satírozható, tehát akár alapnak is használható, vagy akár ha épp nncs kéznél türkiz szemhéjfesték, akkor is jó szolgálatot tesz. Tartósságát tekintve 6 órát bírja, a vízvonalon kicsit kevesebbet, de az átlag szemceruzákhoz képest ez még mindig több idő. Hegyezni is nagyon könnyű szerencsére.

Összességében: Nincs semmi kifogásolnivalóm ebben a ceruzában - imádom a krémes állagot, és a nagyon szép színét. Könnyű vele dolgozni, és akár ceruzaként, akár szemhéjalapként haszálni. Bátran ajánlom!

2.990 Ft-ért beszerezhető az Alveola oldalán, vagy a Corvin Müller polcairól, hiszen újra elérhetőek ott a NYX termékek, ezúttal egy teljes display-jel!