Üzemeltető: Blogger.

Teszt | L'oreal Professionnel Hair Chalk hajszínező (Sweet Sixteen Pink)

10154880 10203545865344075 1675785838 n
Kipróbáltam a goodie bagemben lapuló hajszínezőt, így ideje hogy elhozzam nektek a tapasztalataimat hogy hogyan is teljesített! 

Az én választott árnyalatom a Sweet Sixteen Pink nevet birtokolja, és a nevéhez hűen élénk pink színe van. 50 ml festéket tartalmaz a csőrös tubus - így ez bizony nem csak egy alkalmas móka, hiszen a színező több használatra is elég. Jár hozzá tartozékként még a két egymásra csukható applikátor amivel fel kell vinni a festéket.
előkészület
A felvitel úgy történik hogy nyomunk némi festéket az applikátorra, majd összecsukjuk, elegyengetjük és már húzhatjuk is át a kívánt hajtincsen. Érdemes kisebb tincsenként haladni, és kevesebb festéket önteni, ugyanis a maradék le fog csöpögni és végül minden rózsaszín lesz a hajunkon kívül.A barna hajat a színező sajnos nem teljesen fogja be, és élénk rózsaszín helyett inkább lilás árnyalatot ölt rajta többszöri áthúzásra is - azonban kipróbáltuk nővérem szőke haján is, ott viszont megdöbbentő eredménnyel változtatta át a szőke tincset igazi brutál, lázadó élénkrózsaszínné. (Rakok fel képet erről is a teszthez majd) Nekem viszont így is tetszett a végeredmény, amolyan lázadó punk-rock énekesnőnek éreztem magam ezzel a hajjal :D
Pic Monkey Collage
A színező gyorsan szárad a hajon, azonban miután megszáradt, a tincs olyan lesz mint amikor hajlakkal fújjuk be - sprőd, száraz és egybeáll. Ezen viszont nagyon könnyen lehet segíteni, picit ki kell fésülni, megszárítani vagy hajvasalóval óvatosan nekiesni és máris visszajön a régi puhasága. Bár ezzel azért óvatosan, mert a manőver után még a hajkefe is rózsaszín színben pompázott pedig elvileg megszáradt már a festék....

A tartósságát tekintve nekem tegnap óta van fent, és úgy vettem észre hogy még mindig a hajamban van, de picit kopott már azért belőle, nem a tegnapi színt látom vissza - bár ez lehet hajszínfüggő is akár, a szőkében valószínűleg sokkal jobban megmarad napokig.

Összességében nagyon jó móka volt kipróbálni a hajszínezést (amit tuti hogy bevetek még majd!), és számomra nagy előny hogy nem egy konkrét krétát húzogatok a hajamon, hanem a festéket.

A hajkréta csak a L'oreal Professionnel szalonokban elérhető (8 árnyalatban: rózsaszín, kék, zöld, lila, barna, fekete, türkiz, arany) 4.490 Ft az ára.