Üzemeltető: Blogger.

Körömlakk | Isadora Ray of Light, Dragonfly, Peach Nectar

DSC00052

A mai napon nem is egy, hanem három körömlakkot hoztam nektek, méghozzá az Isadora tavaszi kollekciójából.
Két selyemfényű, és egy homoklakkról van szó - mindegyik lakk 6 ml-es, és ami szintén közös bennük az az, hogy mindhármuknál három réteg kellett a tökéletes fedéshez a világosságuk miatt. Az ecsetük lapított és széles, így nagyon könnyűvé téve a dolgunkat a festésnél. Tartósságnál sem panaszkodhatok egyikre sem, minimum négy napig bírták mindenféle pattogzás nélkül. Gyorsan száradnak még a három réteg ellenére is.
DSC00054

777 Dragonfly
DSC00057
132 Peach Nectar
DSC00059
781 Ray of Light
DSC00226

A mutatóujjamon a  zöld selymes Dragonfly, a két középsőn a Peach Nectar, a kisujjon pedig a Ray of Light lilába hajló selyemszíne

Mindhárom árnyalatra igaz, hogy nagyon-nagyon világos, pasztell színek, csak a harmadik rétegnél lehetett előcsalogatni az igazi színüket. A selyemfényűek önmagukban annyira nem látszódnak, leginkább egy hasonló színű lakk fölé tudnám őket elképzelni, a Peach Nectar barackja is elég haloványka - ő egy picit csalódás volt, az üveg alapján nem vártam, hogy ennyire világos lesz három réteg után is.
DSC00223

Összességében: Úgy érzem, hogy ezek a pasztell lakkok nem az én színeim a világosságuk miatt, viszont aki szereti a visszafogottságot, annak bátran ajánlom - az Isadora lakkok még mindig verhetetlenek minőségben.

Beszerezhetőség: A lakkokat a Douglas pultjainál találjátok meg!