Üzemeltető: Blogger.

Márciusi kedvencek

DSC00180
Márciusban végre megérkezett a tavasz, ennek örömére elég sok időt töltöttem a szabadban és sikerült is beszereznem az idei év első leégését - szerencsére csak egy picit lett piros a homlokom két helyen és az orrom, de brutál durva hogy már a márciusi napfény ennyire erős.... Na de lássuk a kedvenc márciusi termékeimet! :)
1. Arcápolás
DSC00181
Vichy 3 in 1 Purete Thermale arctisztító tej:  (teszt) Nagyon szeretem. Nem szárít, nem húz, jó illatú, parabénmentes és kíméletes a bőrhöz - és multifunkciós. Kell még tovább soroljam? :)

JimJams nappali hidratáló arckrém: Egy három részes arcápolási szett egyik tartozéka ez a krém, és nagyon nagy kedvencem lett a kellemes illata, és a hatékonysága miatt. Többet egyelőre nem írok, nemsokára tesztben is láthatjátok! :)

2. Smink
DSC00183
NYX pirosító (Natural): Szégyen vagy nem, ebben a hónapban már nem sminkeltem minden nap, de így is sikerült egy új kedvencet találnom - ez a természetes színű NYX pirosító igazi jolly joker, univerzális szín ami mindenkinek jól áll - nem mellesleg a minősége is szuper. Tervezem tesztben megmutatni arcos képpel együtt.

3. Ajakápolás
DSC00186
Eucerin Lip aktív ajakápoló: végre egy igazi ajakápoló! Semmi színezék, semmi illat, normális hidratáló hatás, és nem kell félóránként újrakenegetni. Szintén tesztalany lesz nemsokára!

4. Parfüm
DSC00182
Ebben a hónapban kerültek elő az édesebb-gyümölcsösebb, tavasziasabb parfümjeim, így rögtön két kedvencet is felavattam.

Escada Born in Paradise: A bécsi utam szuvenírje, az édes parfümök királynője, amivel egy régi álmom teljesült. Iszonyatosan gyümölcsös, dinnyés-kókuszos, édes, igazi tavaszi-nyári csoda, aki ismeri az Escada illatait az szerintem sejti hogy mennyire finom lehet...:) Igazi kincsként tartom számon kicsiny parfümgyűjteményben. Igényeltek róla tesztet? :)

Playboy Super Playboy for her: Viszonylag újdonság a Playboy illatok között, és hát elcsábított na... Szintén gyümölcsös-édeskés, de picikét szűkebben vett értelemben, mikor épp kibontakozna az édessége, elnyomja némi fűszer. Nagyon nagy kedvencem lett, előszeretettel fújom magamra hétköznap vagy valami különlegesebb eseményre is - sőt, még dicséretet is kaptam rá. Számíthattok tesztre róla! :)

Nos, ezek lettek volna a márciusi hónap kedvencei - volt esetleg közülök olyan amit ti is előszerettel használtok?