Üzemeltető: Blogger.

NYX szemhéjalapozó teszt

DSC00030
Újabb szemhéjalapozó mutatkozik be a blogon, a NYX személyében. Lássuk is!
DSC00023
6 g alapozó rejtőzik a letekerhető kupakú tubusban, aminek masszív a csavaros teteje van, simán a táskába dobható sérülés nélkül. Viszont a tégely pereme olyan magas, hogy nem lehet belenyúlni kényelmesen kézzel (nem mellesleg, nem is higiénikus ugye), így én mindig ecsettel oldom meg ezt a problémát.
DSC00058
DSC00059
A szemhéjalapozó színe bőrszínű-barnás (kapható még fehér színben), az én szemhéjamon meglátszik ha fölkenem - de természetesen a szemhéjpúder alatt ez nem látszik. Minimális illata van (az is közelről szaglászva), és krémes állaga. Nagyon könnyű eloszlatni a szemhéjon, nem csomósodik és a rákerülő festékek is sokkal-sokkal intenzívebb színűek lesznek, és szépen satírozhatóak.
DSC00031
Tartósságát tekintve 6-7 órát kibír, utána gyűlnek össze egy csíkba a festékek rajta, de szerintem ez szuper teljesítmény egy szemhéjalapozótól, hiszen bírja az egész napos strapát. Nem irritálja a szemem sem szerencsére.

Összetevők:
inci

NYX márkájú termékeket innen tudtok rendelni egyébként: http://www.alveola.hu/ Érdemes körbenézni, mert sok gyönyörűség van még az oldalon! ;) (Én is jövök majd még tesztekkel!)

PS: nem győzöm eleget mondani, még 4 napig nyereményjáték van az oldalon, hajrá-hajrá!