Üzemeltető: Blogger.

Körömlakk teszt | Artdeco Ceramic Nail Laquer 225

DSC00045
A mai bejegyzés alanya ez a csodazöld Artdeco lakk, ami a Pixiboxban csücsült (és nem mellesleg a legelső lakkom a márkától).

DSC00066

DSC00008
A lakk állaga picit híg nekem, az ecsete hosszúkás és vékony. Szépen terül a körmökön, de kellett belőle a három réteg hogy teljes legyen a fedése - sajnos egy örökkévalóságnak tűntek, amíg a különböző rétegek egyenként megszáradtak, így a száradási idő elég lassú lett sajnos. Ezt azonban bőven kárpótolta a színe (nézzétek, milyen csodás metálzöld!), ami kinti fényben világos metálzöld, azonban ha egy sötebb, lámpával megvilágított helységben ülök, akkor valami brutál melegzölddé változik. Az üvegben van némi kékes beütése is, azonban ez élesben a körmeimen sajnos egyáltalán nem látszik. A tartóssága pedig kiemelkedően jó, ugyanis 6 napja (!!!) van a körmeimen minimális kopással és pattogzás nélkül (pontosan azóta, amióta a Pixiboxot kézhez kaptam, mert még aznap este fel is kentem a körmeimre) Az első napokban pattogott egy pici a jobb kezem hüvelykujjáról, így megijedtem hogy "na, ennek annyi" de azóta nem moccant sehonnan semerre. Brutális....
DSC00007

A színéről pedig annyit, hogy a barátomtól kezdve a Rossmannos pénztáros lányon át aki megdicsérte a kezemen fizetéskor, mindenki imádta! :) Nem voltam eddig nagy barátságban a zöld lakkokkal, de ez a darab most sokat segített ezen, azt hiszem.