Üzemeltető: Blogger.

#4 Illatgardrób | Tom Tailor: East Coast Club

DSC00128
Nagyon-nagyon rég volt parfümteszt a blogon, így ezt most pótolom. Mai alanyunk a Tom Tailor East Coast nevű illata, ami egy alapvetően édes, gyümölcsökből és virágokból összeálló illat.

DSC00126
Fejillat: citrus
Szívillat: jázmin, völgyi liliom, őszibarack, szilva,  málna, rózsa, tubarózsa
Alapillat: ámbra, cédrusfa, vanília

Nem szoktam sok szót ejteni a csomagolásokról, azonban mégis meg kell jegyeznem, hogy egyszerűen imádom! Nagyon csajos és szép ez a rózsaszín üveg, jó ránézni a polcon.

Ezt az illatot leginkább az édes, virágos, illetve gyümölcsös illatok kedvelőinek ajánlanám leginkább. Első fújásnál erőteljesen érezni vélem a jázmint és a rózsát, mellette a citrusos vonulattal. Ez később elillan, és a szívillatban márcsak a virágokat érezni - ezzel egy nagyon határozott illatelegyet kapunk, ami szívillatként még órákig ott leledzik a bőrön. Később felszínre tör a vanília és a málna is is, majd halványan megjelenik a barack, ami végül dominánnsá alakul, és ennek a kettőnek az elegye marad meg a bőrömön lecsengésként - ez már csak egy tiszta, édes illat semmi csavarral, én mégis imádom. Bármilyen alkalomra megállja a helyét, nem egy túlbonyolított kompozíció, így bátran bevethető hétköznapi, egyszerű illatnak. Meglepően tartós, még a nap végére is érezni a bőrön, a ruhákba pedig egyenesen beleissza magát - ez a története annak, hogy miért vaníliaillatú mindig a sálam....

(A parfümöt tesztelésre kaptam, de ez a tesztben leírt véleményemet nem befolyásolta.)