Üzemeltető: Blogger.

Teszt | NYC HD Color paletta: Gothic Harlem

DSC00043
Ezt a palettát is nagyon régóta meg szerettem volna mutatni nektek. Egy négy részes, fehér és szürke színekből álló palettáról van szó, ami nagyszerű akár egy visszafogottabb szürke sminkhez, akár füstös szemek készítéséhez.

DSC00044
A palettában találunk egy fehér highlighter színt, egy világosabb, ezüstös szürkét, egy sötétebb szürkét és egy feketét. Mindegyik szín szaténos fénnyel csillog. Azonban a pigmentáltságuk hagy némi kívánnivalót maga után szemhéjalap nélkül, ugyanis ahogy látni fogjátok a képeken, a fehér és a szürke igencsak gyengécske, míg a két sötétebb szín sokkal jobban pigmentált. Ez igazából nem akkora probléma, hiszen építhetőek a színek, illetve a szemhéjalap még jobban kiadja őket. Sajnos nagyon porzósak, le kell őket ütögetni az ecsetről használat előtt. Vizesen sajnos nem igazán használhatóak, pedig próbálkoztam úgy is.
szürkeswatch
A tok egészen furán nyílk oldalra, viszont könnyen csukódik és záródik, így ha esetleg a táskánkban hurcibálnánk sem lesz vele semmi gond.Tartósságot tekintve szemhéjalappal 5-6 óra, utána már összegyűlnek a ráncokban. Összességében én nagyon szeretem ezt a palettát, a világos szürke színt használom a legggyakrabban, az alacsony pigmentáltsága miatt nem haragszom annyira, lévén építhető.