Üzemeltető: Blogger.

Teszt | Max Factor Creme Puff púder

púder

A Max Factor ikonikus terméke kerül ma górcső alá, ami a jubileumi jeles alkalom miatt arany csomagolást kapott. Lássuk hát hogy teljesít!


Először is, mielőtt belevágunk mindenbe - a csomagolás iszonyatosan borzalmas. Nem pattintós, nem tekerős, csak rárakod a púderre és az úgy van. Ami nem túl pratikus dolog ha éppen a táskádba akarod dobálni, hiszen elég sérülékeny. Szerencsére kiszóródni nem tud, de bármi összekenheti, vagy esetleg hozzáérhet.

krémpuff


Kinyitva azonnal megcsap minket a jellegzetes illata, ami nagyon megosztja az embereket, kinek tetszik kinek nem - nekem semmi problémám nem volt vele, sőt, megszagoltattam jó pár emberrel és meglepő módon mindenkinek tetszett. Tipikus régi púderillat egyébként, applikáláskor már nem érződik annyira, és el is illan egy kis idő múlva, így engem nem zavar különösebben.

Az általam birtokolt árnyalat a 05-ös Translucent, amivel sikerült mellényúlnom, hiszen mint kiderült, nem a legvilágosabb mivel nem számozás szerint vannak az árnyalatok. (A bloggertalin nem is nagyon tudtam tapicskolni, hiszen rengetegen voltak mögöttem), így elüt a szín.) (Így ne válasszatok púdert rovatunkat láthatták)

 A fedése viszont teljesen rendben van, jól eldolgozható, és ad némi porcelános hatást a CC krémhez, vagy alapozóhoz. (vagy BB krémhez, még jó hogy nincs több betűs krém). Nagyon sokat magunkra pakolva már előjön a cakey effekt (lisztes, maszkos), de kevés is elég belőle. Én általában a hozzá kapott Max Factor púderecsettel oszlatom el, nagyon szépen el lehet vele dolgozni.
)
Tartósságát tekintve 5-6 óráig is bírja az iramot, szépen mattít és fed és a pirosítót is jól fixálja, tehát minden tekintetben jól működik.