Üzemeltető: Blogger.

Teszt | Artdeco szemhéjalapozó

eyeshadowbase

Nagyon nagyon régóta ki szerettem volna próbálni ezt a szemhéjalapot, és erre végre lehetőségem is adódott. Lássuk hát!


artdecoretus

 Az alap egy fekete tégelyben csücsül, a teteje csavaros. Sajnos belenyúlkálós, amit egy idő után hosszabb (sőt, még normál) körmökkel is nehéz elérni, így én általában egy tiszta ecsettel szoktam felvinni és eloszlatni a szemhéjamon. A tubusban picit barnás színe van, ez a szemhéjra felkenve eltűnik, és csak egy pici csillogás marad utána, ami egyáltalán nem zavaró. Az állaga elég szilárd, de a szemhéjra kenve olvad, így könnyű egyenletesen és szépen eloszlatni - bár ha sokat rakunk belőle, akkor hajlamos picit a csomósodásra.

Egy minimális illata van, nem igazán tudnám behatárolni hogy mire is hasonlít, de egyáltalán nem zavaró, flapplikáláskor el is tűnik. 5 ml szemhéjalapot kapunk a tégelybe, ami elsőre kevésnek tűnhet, de ez a mennyiség jó ideig elég, még napi használat mellett is.

Használat közben élénkít a színeken, a szemhéjpúdert pedig olyan 5-6 óráig teszi tartóssá, utána ugyanúgy begyűrődik a ráncokba. Viszont ha bombabiztos szemsminket szeretnék, akkor ez, Color Tattoo, és rá a por állagú szemhéjfesték. (Tudom, kicsit soknak tűnik, de így délután öttől 11-ig tartós marad a szemsminkem, ami nagy szó). Szerintem tökéletesen ellátja a feladatát, és könnyű vele dolgozni is.