Üzemeltető: Blogger.

Helia-D CC krém teszt

DSC00053

Emlékeztek még a Helia-D BB krémjére? Nos, most itt a CC krém, amely megpróbálta kiküszöbölni az előd hibáit. Hogy sikerült-e? Lássuk!


DSC00059

A fekete-arany tubusban 50 ml CC krém érkezik. Kinyomáskor már nem olyan erős az illata, szolidan citrusos, de egyáltalán nem parfümös jellegű, és nem is zavaró. A krém állaga sokkal könnyedebb lett, nem olyan nehéz mint a BB krém - ezáltal sokkal egyszerűbb eloszlatni is, nem kukacosodik végre. 

FSM 13034025216169000076154

Kétféle színárnyalatban kapható, Világos és Normál. Nos, én a világosat birtoklom, de megmondom őszintén, sajnos nekem még ez is sötét, így a hasonló porcelánfehér bőrű sorstársaknak nem ajánlom - így nem is készítettem teljes arcos képet az eredményről (de természetesen leteszteltem a krémet, így teljes körűen be tudok nektek számolni a hatásról.) A legjobban felvinni még mindig kézzel lehet, és elég egy kisebb adag is belőle, középről kifelé eloszlatva. Szépen fed (természetesen a komolyabb bőrhibákra azért kell korrektor), nem ül meg a pórusokban sem és könnyebb eldolgozni, mint az elődjét.

Összetevők:
inci

Összességében egy sokkal jobb és picit nagyobb tudású verziója a BB krémnek, így aki abban csalódott, javaslom hogy tegyen egy próbát a CC krémmel, sokkal-sokkal elégedettebb lesz.  Innen tudjátok megrendelni, ha szeretnétek kipróbálni :)