Üzemeltető: Blogger.

Habkönnyű nyereményjáték


A mai napon egy nyereményjátékkal szeretnék kedveskedni Nektek - ami teljesen eltér a szokásos nyereményjátékoktól, hiszen nem kell plusz esélyeket szerezni, se megosztani semmit - de ne is szaladjunk ennyire előre, előbb megmutatom a nyereményt. ;)
DSC00035

Egy Rimmel Stay Matte hab állagú alapozó 201-es classic beige árnyalatban, illetve egy Max Factor Lash Extension Effect szempillaspirál.

És mit kell tenned hogy ezeket megnyerd?

Írj egy emailt a nailpolishmaniac (kukac) citromail (pont) hu e-mail címre a neveddel, valamint tippeld meg, hogy ezzel a bejegyzéssel együtt az elmúlt majdnem másfél évben hány bejegyzés született a Nail Polish Maniac Blogon! Az fog nyerni, aki a legközelebb áll az adott számhoz (ha több ilyen lesz, természetesen a nyertest sorsolással fogom eldönteni.) 

FONTOS! Egy játékostól csak egy tippet fogadok el, ha többet küld, az elsőt fogom alapul venni.

Cserébe annyit kérek, hogy csak akkor jelentkezz ha Magyarországon belül tudom neked elküldeni a csomagot, illetve még annyi hogy nagyon szívesen venném ha bármilyen platformon megosztanátok a játékot, ha tetszik. (nem jár érte plusz esély, de nagyon örülnék neki :)) (Ha esetleg megosztottad a játékot, küldd el emailben a linket! :))

HATÁRIDŐ: február 14, éjfél - addig lehet tippeket küldeni. .)