Üzemeltető: Blogger.

Decemberi kedvencek


Végre eljutottunk idáig a bejegyzésig is, szóval lássuk az óév kedvenceit! A körömlakkokat most kihagytam, őket láthattátok már a 2012 kedvenc körömlakkjai bejegyzésben is.
decemberikedvencek
Astor Big & Beautiful Lovely Doll spirál: nagyon régóta lógok  a tesztjével, így róla nem írnék most bővebben :)

Body & Soul vaníliás és mandulás kézkrém: Blogkarácsonyi és igencsak eltalált ajándék volt Csipkelánytól, imádnivaló az illata, kevés is elég belőle és nagyon gyorsan beszívódik, jól hidratál. Sokáig érezni az illatát is, abszolút telitalálat!

Helia-D CC krém: Róla is jön majd teszt, úgyhogy csak röviden: A kevésbé szeretett BB krém után a Helia-D alkotott egy könnyedebb verziót, ami nem kukacosodik, és jól teszi a dolgát.

Dermacol Aroma Ritual tusfürdő belgacsoki és narancs: Én gyanútlan azt hittem, hogy csokis és narancsos lesz, erre mikor kinyitottam a tubust zselés szaloncukor illat csapott meg. Életem legnagyobb kínzása ez a tusfürdő, komolyan mondom! :D A színe is narancssárga, géles is,így ha nem akarsz, akkor is a zselés szaloncukorra fogsz gondolni. Nagyon jól habzik, nem kell sok belőle, talán az egyik legnagyobb hátránya, hogy nagyon folyós. Icipicit szárít, de utána még percekig belengi a fürdőt az illata - eddig akárkivel szagoltattam, zselés szaloncukor illatot érzett.. Ha kíváncsiak lennétek rá, az Iparfümérián megtalálhatjátok, javaslom lecsapásra amolyan utó-karácsonyi hangulatnak. :)

Maybelline Color Tattoo On and Bronze: Nemrég írtam róla egy tesztet, itt megtaláljátok. :)