Üzemeltető: Blogger.

Smink | Beyu: Heartbreaker paletta

beyuszerkesztett

Régóta adós vagyok már nektek ennek a palettának a tesztjével. Megmondom őszintén, őt volt a legnehezebb fotózni, ez a tükröződős felület valami borzalmas, nem beszélve arról hogy mennyire gyűjti az ujjlenyomatokat és mindent, amit csak lehet...
DSC00031
A palettában 8 színt találunk, feketét, két szürkét, fehéret, két rózsaszínt, és két lilát. A festékek textúrája minimálisan csillámos, amit én csak értékelni tudok (manapság minden szemhéjfestéket teleraknak csillámmal, miért??) A pigmentáltságuk nem a legjobb, a világosabb szürke és rózsaszínek a legrosszabbak, a fekete, sötétebb szürke és a két lila pedig közepes. Építhetőek, tehát ez nem okoz nagy gondot, szemhéjalappal pedig picit lehet javítani rajtuk. Porolni olyannyira porolnak, hogy a palettában lévő tükör tele volt porral, és több volt rajta a festék, mint a tiszta felület.
beyuswatch
A kedvenc színem a sötétebbik szürke, előszeretettel használom is, szerintem ennek a színnek a panje fog legelőször kifogyni. Tartósságot tekintve alappal olyan 4-5 órát bírnak.

Nem tudom, hogy kapható-e még a paletta a Douglasben, erről sajnos nincs információm, illetve az áráról sem, mivel kb 1-2 éve kaptam ajándékba.