Üzemeltető: Blogger.

2013 kedvenc körömlakkjai


Ha itt az év vége, hagyományként immár másodszorra itt vannak az év kedvenc körömlakkjai is. :) Amelyik be volt mutatva a blogon, rálinkeltem a tesztet a lakk nevére.
1. Bogyós színek
bogyós pink
Essie No Boundries és NYC Rosy Knows. Mindkettő krémes gyönyörűség, ebből az Essie még nem volt bemutatva a blogon, de ami késik, nem múlik ;) Az Essie inkább nyár vége felé lett abszolút kedvenc, a Rosy Knows pedig ősszel hódított.

2. Korall
korall
Absolute Douglas Carol's Coral és NYC Love Match: a korallok végigkísérték az egész nyaram, az egyik kedvenc nyári színem volt :)

3. Kék
kék
Essie Aruba Blue és Essence Absolutely Blue: Ugyan a kékeket valamiért sosem szerettem nagyon a körmömön, az Essie csoda metálkékje és az Essence babakékje állandó kedvenc volt idén. Az Essie teszttel még lógok, tudom-tudom...
4. Lila
lila
Le se tagadhatnám, hogy a kedvenc színem. A Catrice Dirty Berry egy leárazás alkalmával varázsolt el a polcon nyáron. Az Isadora Purple Reign nálam a lilák királynője, abszolút kedvencem ez a mélylila padlizsánszín. Az Aden (mostanra kivont) mini körömlakkja metálos lila, és egyben a legelső Aden lakkom. Az Opi Can't let go pedig az első sand lakkom.

5. Nude-Barnás
nude
Sosem voltam nagy nude fanatikus, az Anny Be Glamorous és az Essie Demure Vixenje a két abszolút kedvenc, utóbbi viszont tavaly is szerepelt, így nem raktam ide.

6. Rózsaszín
pink
A legújabb karácsonyi üdvöske a China Glaze Beauty Withinje, ami visszaállította a bizalmamat a márkában, és az Isadora Dolce Vitája - ha kedvenc körömlakkmárkát is kellene írnom, az Isadora biztosan benne lenne.

7. Piros-vörös
piros
A piros, vörös színek is nagy slágerek voltak idén nálam. A Lovely CS lakkja kétszer is csücsült a kacsómon, sőt, idén ő kapta meg a megtisztelő ünnepi lakk címet. A Kallos számomra egy új márka kipróbálását jelentette, és nagyon meglepett a fantasztikus minőségével. Az Essence Fame Fatalját meglepetésként kaptam, és imádtam a színét.