Üzemeltető: Blogger.

Smink | Beauties Factory pirosítópaletta

beauty

Egy régóta talonban lévő, sorára váró terméket szeretnék megmutatni nektek, ami nem más, mint a Beauty Factory pirosítópalettája. A palettát még jó pár hónapja vásároltam, és végre eljött az ő ideje :)


DSC00041

A paletta 26 db színt tartalmaz, ebből 21 pirosító és 5 pedig kontúrozáshoz való. Könnyű, biztonságosan záródó tokban érkezik. A színek a barnástól a barackoson át a rózsaszín mindenféle árnyalatáig megtalálhatóak, így nagyjából az összes színárnyalatú pirosítót kipróbálhatjuk magunkon, hogy hogy is áll :) Vannak csillogósabb-szaténos finisek, mattak, így ebből is bőséges a választék.

DSC00066

(Balról jobbra haladva vannak a színek a swatchon)

A színek gyönyörűek, csodásan pigmentáltak (nem mindegyik, 1-2 kivétel azért akad, pl a legelső világosabb rózsaszín), és óvatosan kell belenyúlni az ecsettel ha nem szeretnénk bohócarcot magunknak. Az én kedvenceim a természetes rózsaszín árnyalatok, és a barackok. Két színt nem kedvelek különösebben, a legelső halvány rózsaszínt, és a pirosat - az első nem is látszik a fehér bőrömön, a másodikat pedig nem szívesen használom.) Az erőteljes fukszia szín gyönyörű egyébként, az az egyik legpigmentáltabb darabja a palettának, extra óvatosan kell vele bánni.. Az ecset könnyen felveszi a színeket, szépen eloszlathatóak, illetve 4-5 órát bírnak, ami azt gondolom, hogy elég jó. Az alsó részről (kontúr) nem tudok nyilatkozni sajnos, kontúrozni nem tudok

Szerintem egy kezdőnek, vagy akár egy olyan lánynak aki egyben szeretné kipróbálni a pirosítók egész tárházát, ez a paletta tökéletes. (nem kell egyenként levadászni a létező kb összes színt.. ) Jó minőséget kapunk jó áron ( 4.600 Ft), és ugyan vannak hasonló paletták (Coastal Scents, stbstb), szerintem megéri első körben ezzel próbálkozni. Én nagyon szeretem, gyakran nyúlok érte - egyetlen hátránya, hogy nem igazán utaztatható a kicsike... :)

Ha szeretnétek megrendelni, ITT megtehetitek, de a MUP honlapján is jelen van a márka, érdemes szétnézni ott is.