Üzemeltető: Blogger.

Ecset teszt | Oriflame satírozóecset

DSC09999

Ismét egy újabb ecsettesztet hozok nektek, mégpedig az Oriflame-től. Ezt az ecsetet még kb. egy fél évvel ezelőtt rendeltem, éppen nagy keresésben voltam egy normális satírozóecset után - és hát, kis hazánkban elég szűkösek a lehetőségek satírozóecset ügyben. Az Oriflame darabja épp le volt akciózva, így gondoltam teszek vele egy próbát, kezdőként mi bajom lehet. Hogy bevált-e...Nos, mindjárt kiderül.

DSC00002
DSC00001

A katalógusban azt írják róla, hogy korrektorhoz és a szemhéj árnyalásához is jó - én csak az előbbiről tudok nyilatkozni, korrektorhoz másik ecsetet használok. A satírecset nyele kézreálló. A sörtéi közepesen puhák, a feje hosszúkás, és elég tömött. Azonban a sörtéi szúrnak - akárhogyan tartom, ezt a kellemetlenséget nem tudom kikerülni sajnos. Illetve a feje is túl nagynak bizonyul az én kicsi szememhez - van, hogy a mélyítővonalban szeretnék satírozni, helyette kb. a szemem felére is kerül a festékből, tehát nekem nem igazán sikerül vele rendesen dolgoznom. Szépen satíroz, de ne várjunk tőle Coastal Scents vagy Mac-szerű minőséget. Könnyen mosható, gyorsan is szárad szerencsére.

Ezt az ecsetet leginkább kezdőknek ajánlanám gyakorlásra, én egyre jobban kacsintgatok a Mac, vagy a Coastal Scents satírecsete felé. A Mac-é jóval kisebb és puhább, így nekem az szimpatikusabb picit - bár tény, hogy gyűjtenie kell rá az embernek, de azt gondolom, hogy hosszabb távon megéri.

Megnéztem és az ecsetet a mostani Oriflame katalógusból is meg tudjátok rendelni 999.- helyett 699.-ért, anno én is ennyiért vettem, ez egy reális ár érte.

A termék értékelése: 5/3

Ti milyen ecsetet használtok satírozásra?