Üzemeltető: Blogger.

Teszt | Lily Lolo ásványi alapozó és púder

DSC00061

DSC00068

Lassacskán a Lily Lolo kozmetikumokat bemutató sorozatom végére érünk, az utolsó darab egy ásványi porpúder és alapozóminta, amit szeretnék bemutatni Nektek.

| LILY LOLO ÁSVÁNYI ALAPOZÓ |

DSC00072

Az árnyalat neve China Doll, és tökéletesen illeszkedik a bőröm színéhez. Legjobban az erre szánt Super Kabuki ecsettel tudjátok felvinni, szuperül a bőrbe simítja. A fedése nálam egy jobb BB krémmel egyenlő, azonban még annál is könnyedebb érzést nyújt, és a púderrel együtt rendkívül tartós, és sokáig fent marad. Nagyon könnyű felvinni és eloszlatni is, nyárra igazi megkönnyebbülés volt a bőrömnek. A honlapon rengeteg árnyalat van, de vásárolhattok 3 darabos mini kiszereléseket is a színekből, hogy eldönthessétek, melyik illik jobban a bőrszínetekhez. 15-ös fényvédő faktort tartalmaz, illetve vízálló. Olajmentes, tehát bármilyen bőrtípushoz illeni fog, nem tömíti el a pórusokat.
DSC00076

| LILY LOLO ÁSVÁNYI PÚDER |

Róla is ugyanezt tudom elmondani, könnyű a felvitele, mattít, hagyja lélegezni a bőrt, és sokáig fent marad, segít a smink tartósságát növelni. Szintén olajmentes, nem tömíti el a pórusokat, és nagyon jól mattít, abszolút nem fehéríti a bőrt sem. Szintén állatkísérlet mentes, nem tartalmaz szintetikus színezékeket, illatanyagokat, sem parabéneket.
A sorozat korábbi részei