Üzemeltető: Blogger.

Parfüm | Heidi Klum Shine Blue

ETUI FLACON 15 ML

Szeretném Nektek bemutatni a szupermodell és anyuka Heidi Klum Shine parfümcsaládjának legújabb tagját, a Shine Blue-t. .Ez az ovális üvegcse a homokos tengerpart illatát rejti magában - az üvegen az óceán fodrozódását láthatjuk, a gyönyörű arany kupak pedig a homokos tengerpartot szimbolizálja. A parfüm színe maga az óceán csodálatos kékje. Szemet gyönyörködtető és érthető a design, amikor először ránéztem a képekre, egyből az óceán ugrott be, majd később elolvasva a parfüm ismertetőjét, a megérzésem igaznak is bizonyult. Ami igazán tetszik az üvegcsében, az a letisztult design és a kupakja. Olyan kifinomult, remekül visszaadja az illat kompozícióját.

HK BLUE edt étui 30 ml3 small

Beszélgessünk egy kicsit magáról az illatról is, amely egy távoli, nyugodt kis szigetre varázsol el minket, ahol a napsugarak a bőrünket simogatják, miközben az óceán partján csodáljuk a fodrozódó hullámokat. A parfümöt a vizes jegyek jellemzik, hogy még jobban átélhessük ezt a csodálatos élményt, és visszacsalogathassuk a nyár egy szívünknek kedves darabkáját a zord őszbe. Legelsőként a bergamottot és a görögdinnyét érezhetjük egy csöppnyi gyöngyvirággal keretezve. A szívillatban jelennek meg a vizes jegyek, melyeket a rózsa és a frangipani tesz igazán különlegessé. Az alapillat fás akkordokra csitul: cédrus, szantál, és érzéki pézsma, pontosan úgy, ahogyan a tenger fodrozódó vízfelszíne is egyre simábbá válik.

main16

Heidi a Shine illatcsaláddal egy olyan parfümkollekciót szeretett volna létrehozni, amely azoknak a nőknek készült, akik szeretnének egy kis ragyogást csempészni a hétköznapjaikba. Innen jött a név, "Shine" (ragyogás) A Shine parfümkollekció 2011-ben debütált, 2012-ben jelent meg a Shine My Rose és Summer Shine, a legújabb tag pedig a Shine Blue.

A parfüm illatjegyei, kiszerelése és árai a következők lesznek:

Fejillat: bergamott, gyöngyvirág, görögdinnye
Szívillat: rózsa, vizes jegyek, frangipani virág
Alapillat: cédrus, szantál, pézsma


Edt 15 ml 5.399 Ft
Edt 30 ml 7999 Ft

DNS 2569 Ft

Végezetül picit szeretném Nektek bemutatni Heidit, pár fontos és érdekes dolgot kiemelve az életéből. modellkarriere 1992-ben kezdődött, a hazájában Bergisch Gladbag-ban, ahonnan még hosszú út vezetett a befutásig.  1997-ben lett ismert, miután részt vett a Victoria's Secret Fashion Show-jában. Tudtátok, hogy ismert személyként már olyan sorozatokban volt beugró, mint az Így Jártam Anyátokkal, Szex és New York, Született Feleségek? 2004-ben a Project Runway nevű TV-showban dolgozott, ahol zsűriként vett részt. 2010-ben jelent meg Loved by Heidi Klum nevű ruhakollekciója kismamáknak. 2011 júniusában jelentette meg Heidi saját cipőkollekciót "HK by Heidi Klum" néven. A karrierje mellett anyuka is, így minden szabadidejét a családjával tölti.