Üzemeltető: Blogger.

Körömlakk | Őszi szerelem 2.0: Isadora Purple Reign

DSC00097

Miután oda-vissza áradoztam az NYC bogyószínű csodájáról, újabb gyönyörűség akadt a karmaim közé. Aki régebb óta olvas, az tudja, hogy a padlizsán / sötétlila színeknek egyszerűen nem tudok ellenállni. Nem és nem. Szóval meg is van a következő kedvenc őszi lakk, mégpedig az Isadora Purple reign személyében.

                                         | ISADORA 772: PURPLE REIGN |
DSC00074
Vaku nélkül
DSC00078
Vakuval.

Az uralkodónő szintén az őszi / téli Color Chock nevű kollekcióból származik. 6 ml-t rejt az üvegcse, a szokásos széles ecsettel, amiről ismét csak ódákat tudok zengeni, egy, maximum két húzás, és kész is a festés. Hatalmas meglepetésként ért, hogy ez a gyönyörű szín egy rétegben csodálatosan fed - és nagyon gyorsan szárad, nem kellett pepecselni se belenyúlással, se másik réteggel. Csíkozódás nélkül terül, egyenletesen, szépen, anélkül hogy össze-vissza maszatolná az ember lánya a körömágybőrét. A finise is nagyon szép fényes sötétlila, mostanában rákaptam arra, hogy nem teszek fedőlakkot egyik lakkomra sem. Eddig csak szuperlatívuszokban tudtam róla beszélni, azonban a kicsikének van egyetlenegy negatívuma is: mégpedig a tartóssága. Már egy nap után elkezdett kopni a körömvégeknél, ami folytatódott, így mostanra a negyedik napra már elég feltűnően. Azonban nem pattog, csak a vége kopik, pedig a Moyra alaplakkja csücsül alatta...

DSC00115

Ennyi azonban bőven kibírható szerintem, ha a tökéletes sötétlila lakkot keresitek, bátran ajánlom az Isadorát! Ha pontoznom kellene, 5 / 4,5 a gyors kopásnál a körömvégeknél.

És akkor az őszi / téli Color Chock kollekcióról kicsit: a Wonder Nail termékcsaládhoz három új szín csatlakozott, a fent bemutatott Purple Reign, a Little Sparrow, és a Loden Green. A lakkok 2.290 Ft-ba kerülnek, és a Douglas parfümériákban tudjátok őket megvásárolni.

                lakk1lakk2
                  Little Sparrow és Purple Reign
            lakk3
         Loden Green
Azonban van két drágább dupe-ja is, amiket már bemutattam a blogon, mégpedig:

Yves Saint Laurent Violet Baroque

Ti hogy viszonyultok ehhez a színhez?

Facebook oldal | Bloglovin | Ask.Fm