Üzemeltető: Blogger.

Körömlakk | Isadora Sugar Crush: Metal Crush

DSC00045

Ismét visszaevezünk a körömlakkok vizeire, hiszen egy csodálatos őszi/téli kollekciós lakkot szeretnék Nektek megmutatni az Isadorától.


| ISADORA SUGAR CRUSH: 102, METAL CRUSH |
DSC00012
DSC00047

Ez a szépség, mint már mondtam, az Isadora őszi / téli kollekciójából való, amely már szeptember óta megtalálható a Douglasokban. "Sugar" finisű (vagy liquid sand, kinek hogy tetszik), tehát két réteg felkenése után előtűnik a matt, csillogós finis. Ez tökéletesen igaz, mindkét réteg nagyon gyorsan megszáradt, az ecsetét pedig imádom a lakknak! Elég széles ahhoz, hogy akár két vonásból is kifesthessük vele a körmünket, és elég nehéz túlmenni a körömágyon, vagy esetleg kimenni vele a bőrre. A finis egy grafitos metálos szürkén csillogó szépség, engem picit a Lovely Moulin Rouge ezüstjére emlékeztet, bár az nem ilyen textúrájú ugyebár, de aki régebb óta olvas, az tudja, hogy nagy kedvencem ő is. Tartósságára semmi panaszom nem lehet, három napja van a körmömön, és alig látok egy minimális kopást is - azt sajnos nem fogom tudni letesztelni, hogy hét napig bírja-e, addigra megunnám a színt...

Ha megengeditek, szeretném bemutatni a kollekció többi részét is egy szímintában, hiszen csodásak, és megéri rájuk vetni egy pillantást - igazi őszi/téli trendszínek, és bizony-bizony, az idei év trendszínét, az emeraldot, vagyis smaragdzöldet is megtalálhatjuk köztük!

iadora színminták

Diamond Crush, Metal Crush, Purple Cush, Pink Crush, Wine Crush, Turquoise Crush, Emerald Crush, Chameleon Crush, Gold Crush, Black Crush

A lakkok ára 2290 Ft, szerintem különleges textúrájuk és színeik miatt érdemes lehet beruházni mondjuk egy smaragdzöld, vagy türkiz darabra, hiszen eddig egyik gyártótól (javítsatok ki ha tévedek) sem láttunk ilyen színeket ilyen finisben.


Ti kipróbáltátok már?