Üzemeltető: Blogger.

Kikapcsolódás | Top 5 kedvenc sorozatom egy őszi estére

dm

Menthetetlenül itt van az ősz a nyakunkon - és azzal együtt a hideg, szeles hétvégi esték, amikor kedvünk sincs kimozdulni. Ilyenkor nyugodtan tartsunk egy csajos szépülős napot, vagy csak kucorodjunk be a laptop / TV elé egy csésze forró finom teával és egy jó kis csajos sorozattal. Ha esetleg nem lenne ötletetek, hogy mit nézzetek, vagy szeretnétek valami újat találni, bemutatom az én kedvenc 5 sorozatomat.

| TOP 5 SOROZAT UNALMAS ŐSZI ESTÉKRE |
~ 1. Nikita ~
nikita

Nikita egy szökevény bérgyilkos, aki megpróbál végezni a Divízió nevű bérgyilkosokat képző szervezettel, akik elrontották az életét. Azonban a Divízió él és virul, újabb és újabb újoncokat toborozva, élén egy kegyetlenül ravasz főnökkel, így a főhősnőnek nem lesz egyszerű dolga ha ellenük akar harcolni.

Ezt a sorozatot azoknak ajánlanám, akik szeretik az akciót, a bérgyilkosokat, esetleg a Tekkent, és a Tomb Raidert - kevés dráma, sok izgalom, sok akció, jó színészek, jó ruhák, és jó sminkek. Mi ezt a barátommal közösen nézzük, egy nyár alatt letudtunk 2 évadot, imádjuk!

Évadok száma: 4
~ 2. 2 Broke Girls ~
2broke

Elég népszerű sorozat, talán sokan ismeritek is. Max, egy pincérlány egy eldugott kis vendéglőben dolgozik, kevés a borravaló, kevés a pénz, így érthető módon elég szkeptikusan és szarkasztikusan áll mindenhez - míg egy nap egy szőke, milliárdos lány be nem sétál jelentkezni pincérnőnek. Mint kiderült, apjának köszönhetően elvesztette az összes vagyonát. Nem elég, hogy a magának való és szarkasztikus Max kap egy állandóan csacsogó, idegesítő milliomoscsemetét, ő még egy új álmot is talál - kettejüknek, közösen! Max élete hatalmas fordulatot vesz, mielőtt felocsúdhatna...

Egy szó: IMÁDOM! Max karaktere fantasztikus, annyira egyben van nála a szarkazmus, a poénok - szerintem soha egy sorozaton sem nevettem még ennyit az első részeknél, mint a 2 Broke Girlsnél. Remélem lesz folytatása, mert nagyon szomorú leszek...

Évadok száma: 2
~ 3. Switched at Birth ~
switched

A Kennish család élete fenekestül felfordul, amikor kiderül, hogy a lányuknak hitt Bayt már a születése első napján elcserélték - és nem is kell sokat várniuk, megjelenik a másik anya az igazi lányukkal, és egy olyan fordulattal, amire álmukban sem gondolták volna. Megpróbálnak alkalmazkodni az új helyzethez, és összebútorozni egy idegen családdal, hogy megismerkedjenek a lányokkal,és a másik családdal - azonban biztos, hogy ez lesz a jó megoldás mindenkinek? Mintha Bay és Daphne nem igazán jönne ki egymással...

A sorozat egy olyan helyzetet boncolgat, ami akár a való életben is megtörténhetne. A karakterek szerethetőek, könnyű azonosulni velük, és a történések is izgalmasak. Azonban a sorozat számomra egyik gyenge pontja az, hogy néha nekem túl sok a dráma - ettől eltekintve nagyon szeretem.

Évadok száma: 2
~ 4. Devious Maids ~
dm


Egy sorozat a Született Feleségek alkotóitól, amiben 5 cselédlány próbál meg boldogulni a gazdagok és előkelők között. Mindennapos dráma, mindennapos mocskos titkok amikről hallgatnak, vagy hallgatniuk kell. Egy nap megölik az egyiket, Florát, és a helyére új lány jön - Marisol. De vajon ki ölte meg Florát, köze van-e hozzá valamelyik családnak, vagy Carmennek aki énekesnői babérokra próbál törni? Esetleg Valentinának, aki Remi szerelmét szeretné elnyerni, anyja Zoila pedig megakadályozni? Vagy talán Rosienak, aki a kisfia láthatásért harcol?

"Whoever holds the dirt, holds the power..." Nem gondoltam volna, hogy ez a sorozat teljesen magával fog ragadni, és mégis. Szeretem a karaktereket, azt, hogy ismerős arcokat is látok (Dania Ramirez - hősök, és Drew Van Acker - PLL). Izgalmas a sorozat, rengeteg fordulat van benne, és nagyon tetszik ez a latinás vonal is. Mindenkiben van valami szerethető (vagy nem... egyszer a barátom belenézett velem, de Marisol karakterétől kiakadt :D), és végig izgalmas, csavaros a történet számomra. És amennyi mocskos  titok várja, hogy napvilágra kerüljön...Imádom! :)

Évadok száma: 1
~ 5. Once Upon a Time ~
out

Ez a sorozat elrepít bennünket a mindannyiunk által ismert régi mesékbe úgy, hogy közben megtudjuk, a mesehősöke telátkozta a Gonosz Királynő és egy teljesen átlagos városkában élik az életüket, mit sem sejtve arról, hogy kik ők. Ha akarod tudni, hogy mi lett Hófehérkével, a Daliás Herceggel, esetleg Piroskával, ez a te sorozatod.

Először is, ki kell emelnem a két legnagyszerűbb karaktert: A gonosz királynőt és Rumplestiltskint. Mindkettő magával ragadott már a legelső epizód során, Lana Parrilla és Robert Carlyle    zseniális színész! De itt is rengeteg szerethető karakter van, a történet sem egy gagyin megírt valami, és én pl imádom a mesevilágot, ahogy ábrázolják. Gyönyörűek a kosztümök, a sminkek, az elkészített helyszínek... Pihenésképpen szerintem tökéletes ez a sorozat.

Évadok száma: 2, nemsokára jön a 3.

Nektek mik a kedvenc sorozataitok mostanában?