Üzemeltető: Blogger.

SMINK | Lily Lolo természetes szájfény - Peachy Keen

DSC00003

Ma a Lily Lolo sorozat következő darabját hoztam el Nektek, az egyik kedvencemet mind közül - ez pedig nem más, mint a Lily Lolo természetes ajakfénye.


| LILY LOLO NATURAL LIPSLICK - PEACHY KEEN |

DSC00013

~ Csomagolás, külalak ~

A szájfény egy helyes tubusban érkezik fehér kupakkal. Elég masszív a kupak, jól záródik, dobálható táskába. 6 ml anyag rejtőzik a tubusban, csillogós barackszínben. E-vitamint és jojoba olajat tartalmaz, nincsenek benne sem szintetikus színezékek, sem illatanyagok, parabének. A szájfény egyik legnagyobb érdekessége, hogy tápláló formulájának köszönhetően használható akár ajakápolóként is.

DSC00004

~ Használat közben ~

Az illata isteni csokis, ez a legelső, amit észreveszünk ha kinyitjuk. Engem a kakaós-csokis gabonapehelyre emlékeztet leginkább. Az applikátora teljesen normális, egy húzás pont elegendő anyagot vesz fel, és tükör nélkül is bátran lehet ügyeskedni vele. Azonban a legnagyobb meglepetés a felvitelnél ér bennünket, ugyanis ez a szájfény nem ragad. Mindenki ismeri azt az érzést, amikor felkened, és érzed, hogy ott van. Ennél a szájfénynél azt érzed, mintha egy ajakápolót kentél volna fel, semmi ragacsos érzet - nagyon kényelmes és kellemes viselni, nekem igazi meglepetés volt. A színe világos barack, enyhén színez, barackos rúzsok felé, vagy akár önmagában is megállja a helyét, nagyon szép csillogós. Az evést-ivást nem igazán bírja, de ezt ennyi pozitív tulajdonság mellett én megbocsátom neki. Nagyon hamar a kedvencemmé vált az isteni illata és könnyű felvitele miatt, és bátran ki merem jelenteni, hogy ő A szájfény. (Eddig az NYC Kiss Gloss-a volt nálam az etalon, a Peachy Keen egy laza mozdulattal letaszította a trónról.) Ápol, könnyű felvinni, nem ragad, isteni az illata, és nem tartalmaz semmiféle káros anyagot.

DSC00008

Aki régóta keres egy igazán jó szájfényt, annak nagyon bátran merem ajánlani, az E-Makeup oldalán 8 féléből válogathattok a barack és rózsaszín árnyalataiból.

A sorozat következő részében egy ásványi alapozót fogok bemutatni, illetve egy átlátszó púdert.